Αθλητισμός

Αχμέντ Χασάν Ολυμπιακός: “Πράσινο φως” του Μαρτίνς για τον Αιγύπτιο

Αχμέντ Χασάν Ολυμπιακός: “Πράσινο φως” του Μαρτίνς για τον Αιγύπτιο
Αχμέντ Χασάν Ολυμπιακός: Προ των πυλών της επιστροφής του στο Λιμάνι βρίσκεται ο 26χρονος επιθετικός έπειτα και τη θετική εισήγηση που πραγματοποίησε ο προπονητής των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς.

Αχμέντ Χασάν Ολυμπιακός: Τον παίκτη που θα αποτελέσει το ιδανικό μπακ – απ του Ελ Αραμπί αναζητούν οι “Ερυθρόλευκοι” λίγο πριν την εκπνοή της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς από το ξεκίνημα της σεζόν χρησιμοποιεί επί της ουσίας μονάχα τον Μαροκινό στη κορυφή της επίθεσης δείχνοντας ελάχιστες ευκαιρίες στον Γκερέρο.

Με τον Ισπανό να είναι έτοιμος για αποχώρηση, οι Πειραιώτες είναι “αναγκασμένοι” να στραφούν στην αγορά για την αντικατάσταση του, με ποδοσφαιριστή που θα έχει πολύ περισσότερο χρόνο αλλά και ουσία στο παιχνίδι του. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο εκλεκτός για την επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού είναι ένας παλιός γνώριμος. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Αχμέντ Χασάν. Ο Αιγύπτιος επιθετικός σύμφωνα με τα ρεπορτάζ εμφανίζεται ως η νούμερο ένα επιλογή για την αντικατάσταση του Γκερέρο στην επίθεση του Ολυμπιακού.

Το όνομά του ακούστηκε και στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου, ωστόσο οι πιθανότητες δεν ήταν με το μέρος του. Σήμερα, ο προπονητής των “Ερυθρόλευκων”, Πέδρο Μαρτίνς εμφανίζεται έτοιμος να τον εντάξει στο δυναμικό του δίνοντας το “πράσινο φως” για την ολοκλήρωση της μεταγραφής από τη διοίκηση του συλλόγου. Ο Πορτογάλος πιστεύει πως ο Χασάν μπορεί να έρθει και να κάνει τη διαφορά στην ομάδα δίνοντας ταυτόχρονα τις απαραίτητες ανάσες στον βασικό του επιθετικό και τον παίκτη που οδηγεί τον Ολυμπιακό στον δρόμο των επιτυχιών, Ελ Αραμπί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments