Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Προσπαθούν να μείνουν συγκεντρωμένοι οι “πράσινοι”

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Προσπαθούν να μείνουν συγκεντρωμένοι οι “πράσινοι”
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Με όλα αυτά τα που γίνονται τις τελευταίες μέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ουδείς έχει όρεξη να μιλήσει για "μπάλα". Στον Παναθηναϊκό προσπαθούν να μείνουν έξω από το "χορό" και να συγκεντρωθούν στο ποδόσφαιρο.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Πότε βγήκε η απόφαση της ΕΕΑ για ΠΑΟΚ – Ξάνθη, πότε ανακοίνωσε η κυβέρνηση ότι ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη δεν θα πέσουν, πότε πέρασε η τροπολογία που σώζει τις δυο ομάδες από τον υποβιβασμό κανείς δεν το κατάλαβε. Μέσα σε χρόνο ρεκόρ συνέβησαν όλα τα παραπάνω και όπως γίνεται αντιληπτό οι αντιδράσεις είναι σφοδρές και δεν υπάρχει περίπτωση να τελειώσει έτσι αναίμακτα αυτή η υπόθεση. Είναι σίγουρο ότι θα έχουμε πολλά δικαστήρια μέχρι να μάθουμε τι θα γίνει τελικά.

Δεν θα πέσουν στην παγίδα οι “πράσινοι”

Μέσα σε όλα αυτά, ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να μείνει αμέτοχος. Από τη μια γιατί δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά και από την άλλη γιατί έχει μπροστά του ένα παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στο οποίο πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρός και διψασμένος για να πάρει τη νίκη μέσα στο γήπεδο. Στο στρατόπεδο τον πράσινων γνωρίζουν ότι στον ΠΑΟΚ θέλουν να ξεσπάσουν σε όποια ομάδα βρουν μπροστά τους με όλους τους πιθανούς τρόπους.

Για το λόγο αυτό προσπαθούν να καθαρίσουν το μυαλό τους και να μη τους επηρεάσει ότι και να γίνει μέσα στο παιχνίδι, είτε αυτό έχει να κάνει με προκλητικές συμπεριφορές, είτε με αποφάσεις της διαιτησίας, είτε με οτιδήποτε. Αυτό που θέλουν είναι δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στο γήπεδο και να προχωρήσουν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου χωρίς να έχουν στο μυαλό τους ούτε να “τιμωρήσουν” τον ΠΑΟΚ, ούτε να αποδείξουν τίποτα. Χαμηλά η μπάλα και καλό ποδόσφαιρο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments