Αθλητισμός

Τόνι Ρότεν Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε από την Μπανταλόνα ο Αμερικανός

Τόνι Ρότεν Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε από την Μπανταλόνα ο Αμερικανός
Τόνι Ρότεν Ολυμπιακός: Ο Αμερικανός γκαρντ μπορεί να βρέθηκε μια ανάσα από τους "Ερυθρόλευκους", όμως τελικά προτίμησε την Μπανταλόνα συνεχίζοντας στην Ισπανία την καριέρα του.

Τόνι Ρότεν Ολυμπιακός: Μέχρι χθες βράδυ ο Αμερικανός γκαρντ ήταν σχεδόν κλεισμένος από τους “Ερυθρόλευκους”, καθώς πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις που είχε θέσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Σήμερα όμως τα δεδομένα άλλαξαν και στο παιχνίδι της διεκδίκησης του μπήκε η ισπανική Μπανταλόνα. Μάλιστα οι Ίβηρες με αστραπιαίες κινήσεις φρόντισαν να κάνουν δικό τους τον παίκτη τελειώνοντας κάθε σενάριο που έμπλεκε τον Αμερικανό με τον Ολυμπιακό.

Ο Ροτέν πηγαίνει στον ισπανικό σύλλογο ως αντικαταστάτης του Νίκου Ζήση, με τον Έλληνα γκαρντ να επιστρέφει πρόσφατα στην Ελλάδα υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ. Ο 26χρονος γκαρντ (1,98μ.) ανήκε στην Ανβίλ, ωστόσο υπήρχε όρος που του επέτρεπε να αποχωρήσει μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της πολωνικής ομάδας στο Basketball Champions League. Ο αποκλεισμός της ομάδας του χθες βράδυ από τη συνέχεια του θεσμού τον ανάγκασε να βρει νέα μπασκετική στέγη.

Ο Αμερικανός είχε επιλεγεί το 2012 στο «25» του ντραφτ από τους Γκρίζλις μετά από μόλις μια σεζόν στο κολέγιο της Washington. Στο ΝΒΑ έπαιξε μέχρι το 2016 σε Μέμφις και Φιλαδέλφεια έχοντας 11,1 πόντους, 3 ασίστ και 2,5 ριμπάουντ σε 21,2 λεπτά κατά μέσο όρο και συνολικά 151 εμφανίσεις. 

Από πλευράς του ο Ολυμπιακός μετά το “ναυάγιο” με τον Ρότεν αναμένεται να στραφεί σε άλλες επιλογές προκειμένου να φέρει στον Πειραιά τον παίκτη που χρειάζεται ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments