Ελλάδα

Μεταναστευτικό υπάλληλοι Υπηρεσίας Ασύλου 2020: 24ωρη λειτουργία για αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση

Μεταναστευτικό υπάλληλοι Υπηρεσίας Ασύλου 2020: 24ωρη λειτουργία για αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση
Μεταναστευτικό υπάλληλοι Υπηρεσίας Ασύλου 2020: Έπειτα από απόφαση του υπουργού Εξωτερικών, Νότη Μηταράκη, αναμένεται νέο ωράριο υπαλλήλων, για τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της Υπηρεσίας Ασύλου.

Μεταναστευτικό Υπηρεσίας Ασύλου ασύλου 2020: Ύστερα από απόφαση του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη, με εναλλασόμενες βάρδιες θα εργάζονται για όλο το 2020 οι υπάλληλοι στις υπηρεσίες ασύλου προκειμένου να αντιμετωπιστεί ο μεγάλος όγκος αιτήσεων. Ειδικότερα, η απόφαση του υπουργού αφορά «όλους ανεξαιρέτως τους υπαλλήλους των Περιφερειακών Υπηρεσιών Ασύλου, καθώς και των τμημάτων της Εθνικής Μονάδας Δουβλίνου και Πληροφορικής της Κεντρικής Υπηρεσίας Ασύλου».

Το νέο ωράριο εργασίας θα ισχύσει για το τρέχον έτος και αφορά όλους τους υπαλλήλους, αορίστου και ορισμένου χρόνου, των περιφερειακών υπηρεσιών ασύλου, καθώς και των τμημάτων της Εθνικής Μονάδας Δουβλίνου και Πληροφορικής της κεντρικής Υπηρεσίας Ασύλου. Σύμφωνα με την απόφαση θα διαμορφωθούν δύο βάρδιες, η πρωινή 6:00-14:00 και η απογευματινή 14:00-22:00.

Σκοπός της απόφασης του κ. Μηταράκη είναι η αποτελεσματική αντιμετώπιση του όγκου των εκκρεμών αιτήσεων ασύλου που λιμνάζει, καθώς και στη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της Υπηρεσίας Ασύλου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Μετανάστευσης «το νέο σύστημα βαρδιών θα συντελέσει στην καλύτερη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού, που αναμένεται να προστεθεί εντός του προσεχούς χρονικού διαστήματος στην Υπηρεσία».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments