Lifestyle

Άγριες Μέλισσες spoiler: Έγκυος η Δρόσω – Ο Νικηφόρος την πηγαίνει να κάνει έκτρωση

Άγριες Μέλισσες spoiler: Έγκυος η Δρόσω – Ο Νικηφόρος την πηγαίνει να κάνει έκτρωση
Άγριες Μέλισσες spoiler: Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Πληθώρα εξελίξεων αναμένεται στα επόμενα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα γράφει η δημοσιογράφος Σοφία Τσίρκα σε ρεπορτάζ της στο περιοδικό «TV O’ CLOCK» η νύχτα πάθους που είδαμε, ανάμεσα στον Νικηφόρο και την Δρόσω, φέρνει μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Αναλυτικότερα, η Δρόσω από τη στιγμή που έμαθε πως περιμένει το παιδί του Νικηφόρου είναι τρομοκρατημένη. Γνωρίζει πως πρόδωσε την αγαπημένη της αδελφή με τον χειρότερο τρόπο και τώρα το παιδί που περιμένει θα πληγώσει την Ασημίνα ανεπανόρθωτα και η σχέση τους θα κλονιστεί για πάντα.

Η Δρόσω ψάχνει τρόπο να προσεγγίσει τον Νικηφόρο και να του αποκαλύψει την αλήθεια πριν το μάθει οποιοσδήποτε άλλος. Οι δυο τους συναντιούνται και ο Νικηφόρος μαθαίνει πως η Δρόσω είναι έγκυος στο παιδί του. Ο νεαρός είναι σοκαρισμένος και την απειλεί να μην αποκαλύψει τίποτα σε κανέναν. Την επόμενη μέρα, όμως, εκείνος έχει πάρει την απόφασή του. Η μόνη λύση είναι να τερματίσουν την εγκυμοσύνη. Μόνο έτσι η Ασημίνα θα μείνει στο πλευρό του και δεν θα πληγωθεί.

Η Δρόσω, αν και δεν είναι σίγουρη για αυτή την κίνηση, δέχεται και οι δυο τους πηγαίνουν κρυφά στον γυναικολόγο αποφασισμένοι να βάλουν τέρμα σ’ αυτή την εγκυμοσύνη, που μπορεί να τους διαλύσει όλους. Θα κάνει, όμως, έκτρωση η Δρόσω ή θα το μετανιώσουν την τελευταία στιγμή;

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments