Πολιτισμός

Μπίλι Άιλις: Θα κάνει “ειδική εμφάνιση” στα Όσκαρ 2020

Μπίλι Άιλις: Θα κάνει “ειδική εμφάνιση” στα Όσκαρ 2020
Μπίλι Άιλις: Η νεαρή σταρ της παγκόσμιας μουσικής σκηνής θα κάνει ένα "special guest" στα φετινά βραβεία της Ακαδημίας.

Μπίλι Άιλις: Η πρόσφατα βραβευμένη με Γκράμι Μπίλι Άιλις θα ερμηνεύσει ζωντανά επιτυχίες της στην τελετή των Όσκαρ τον επόμενο μήνα, ανακοίνωσαν χθες οι διοργανωτές, πυροδοτώντας φήμες ότι μπορεί τη βραδιά εκείνη να ερμηνεύσει για πρώτη φορά το τραγούδι των τίτλων της νέας ταινίας Τζέιμς Μποντ.

Η 18χρονη Άιλις σάρωσε τα βραβεία Γκράμι την Κυριακή επικρατώντας σε τέσσερις από τις σημαντικότερες κατηγορίες στην 62η τελετή των περίβλεπτων βραβείων της αμερικανικής μουσικής σκηνής–καλύτερου άλμπουμ, τραγούδι της χρονιάς, καλύτερου νέου καλλιτέχνη, καλύτερου ποπ άλμπουμ. Η Άιλις είναι η δεύτερη μουσικός στην ιστορία του θεσμού που κερδίζει στην ίδια απονομή και τα τέσσερα αυτά Γκράμι.

Η εμφάνιση της δεν θα έχει σχέση με τα Όσκαρ για καλύτερο soundtrack

Η ίδια και η Ακαδημία προχώρησαν στη σχετική ανακοίνωση στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέροντας απλά ότι η Άιλις θα κάνει μια “ειδική εμφάνιση” την βραδιά των Όσκαρ. Η νεαρή από το Λος Άντζελες δεν περιλαμβάνεται στον κατάλογο των αστέρων που θα ερμηνεύσουν τραγούδια, τα οποία έχουν προταθεί για Όσκαρ στην κατηγορία του καλύτερου πρωτότυπου τραγουδιού, ανάμεσά τους και οι Έλτον Τζον, Ιντίνα Μένζελ, Σύνθια Ερίβο, Ράντι Νιούμαν και η ηθοποιός Κρίσυ Μετς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments