Αθλητισμός

Βόλος – Λαμία 1-0

Βόλος – Λαμία 1-0
Βόλος - Λαμία: Το γκολ του Μάντζη έδωσε τη νίκη στους Βολιώτες, οι οποίοι επέστρεψαν στις νίκες ύστερα από τέσσερα παιχνίδια.

Βόλος – Λαμία: Πέρασε σχεδόν ένας μήνας (4 Ιανουαρίου) από την τελευταία νίκη του Βόλου στη Super League, αλλά σήμερα οι νεοφώτιστοι επανήλθαν στις επιτυχίες ύστερα από τέσσερα παιχνίδια νικώντας με 1-0 τη Λαμία για την 22η αγωνιστική της Super League, σε ένα μέτριο ματς στο οποίο το μοναδικό τέρμα σημείωσε ο Μάντζης στο 49′.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ο Βόλος ανέβηκε στην δέκατη θέση της βαθμολογίας, έχοντας πλέον 25 βαθμούς, την ώρα που η Λαμία έμεινε στους 24 πόντους και την 11η θέση. Στα αξιοσημείωτα συγκαταλέγονται αφενός η απόφαση του διαιτητή Γκορτσίλα να αποβάλλει τον Γκαραβέλη στο 16’ με απευθείας κόκκινη κάρτα, για να την αλλάξει τρία λεπτά μετά. Αφετέρου η πρώτη νίκη του Αλμπέρτο Γκαγιέγκο στον πάγκο των γηπεδούχων.

Το ματς:

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κάκιστο και η μόνη άξια αναφοράς φάση ήταν αυτή στο 16′. Ο διαιτητής Γκορτσίλας έδειξε την κόκκινη κάρτα στον τερματοφύλακα του Βόλου Γκαραβέλη, γιατί θεώρησε ότι έπιασε την μπάλα έξω από την περιοχή. Μετά την χρήση του VAR, όμως, ανακάλεσε την απόφασή του.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βόλος μπήκε πολύ δυνατά κι αφού προειδοποίησε με τον Ζοάο στο 49′, δευτερόλεπτα αργότερα άνοιξε το σκορ με τον Μάντζη. Από εξαιρετική προσπάθεια του Μουνίθ ο Μάντζης δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να κάνει το 1-0. Μια ευκαιρία με τον Βύντρα ήταν η αντίδραση της Λαμίας στο υπόλοιπο του παιχνιδιού το οποίο τελικά βρήκε τον Βόλο θριαμβευτή και την Λαμία για πέμπτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη.

Βόλος: Γκαραβέλης, Δημόπουλος, Οικονόμου (75′ Λύραντζης ), Τσίκα, Ντεντάκης, Τσοκάνης, Γκουαροτσένα Φεράρι, Μουνίθ, Ζοάο (84′ Γέντρισεκ), Μάντζης (75′ Τόρες)

Λαμία: Κάχριμαν, Σκόνδρας (64′ Βασιλόγιαννης), Ασίγκμπα, Βύντρα, Βάντερσον, Αντέτζο, Δημούτσος, Ρόμανιτς (74′ Τιρόνε), Νιάσε (80′ Βιγιάλμπα), Μπιανκόνι, Καραμάνος

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments