Ελλάδα

Ελένη Μενεγάκη: MEGA και OPEN την θέλουν στο δυναμικό τους

Ελένη Μενεγάκη: MEGA και OPEN την θέλουν στο δυναμικό τους
Ελένη Μενεγάκη MEGA OPEN: Η κορυφαία Ελληνίδα παρουσιάστρια αναμένεται να βρεθεί το στόχαστρο των δύο τηλεοπτικών σταθμών.

Ελένη Μενεγάκη MEGA OPEN: Τον τελευταίο καιρό έχουν ξεκινήσει έντονες φήμες για το τηλεοπτικό μέλλον της κορυφαίας Ελληνίδας παρουσιάστριας. Το ερχόμενο καλοκαίρι η συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη με τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA ολοκληρώνεται και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, δεν θα ανανεωθεί.

Το ταξίδι της στις ΗΠΑ τον περασμένο Οκτώβριο με τον Μάκη Παντζόπουλο, έχει “πυροδοτήσει” τις φήμες πως η αγαπημένη παρουσιάστια θα κάνει ένα διάλειμμα από την τηλεόραση. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Espresso, που επικαλείται πληροφορίες από άτομα που βρίσκονται στην τηλεοπτική αγορά, η Ελένη Μενεγάκη θα αποχωρήσει για λίγο από τους τηλεοπτικούς δέκτες με σκοπό να επιστρέψει δυναμικά.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την ίδια εφημερίδα, την περίπτωση της «ωραίας Ελένης» θα εξέταζαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τόσο ο Ιβάν Σαββίδης για να προσθέσει ένα δυνατό «χαρτί» στο OPEN όσο κι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος δεν θα ήταν αρνητικός σε μία ισχυρή μεταγραφή στην επιστροφή του MEGA.

Πάντως ακόμα δεν έχει γίνει κάποια επίσημη κρούση οποιασδήποτε πλευράς στην αγαπημένη παρουσιάστρια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments