Lifestyle

Στέλιος Κουδουνάρης After Dark: Δεν φανταζόταν κανείς ότι κάνω για την τηλεόραση

Στέλιος Κουδουνάρης After Dark: Δεν φανταζόταν κανείς ότι κάνω για την τηλεόραση
Στέλιος Κουδουνάρης After Dark: Ο γνωστός σχεδιαστής και κριτής του "My style rocks" μίλησε για όλα, μεταξύ άλλων για το ρόλο του κακού που του έχουν προσδώσει.

Στέλιος Κουδουνάρης After Dark: Ο σχεδιαστής του My Style Rocks, έδωσε μια απολαυστική συνέντευξη στο After Dark και στο Θέμη Γεωργαντά, ενώ η συζήτηση ξεκίνησε με το να απαριθμεί σε ποια τρόφιμα έχει δυσανεξία (μεταξύ άλλων το σταφύλι, ο τόνος, στο καρπούζι κ.ά.), ενώ όπως είπε δεν έχει τηλεόραση στο σπίτι του και ότι κανείς “δεν φανταζόταν ότι κάνω για την τηλεόραση. Έπειτα αναφέρθηκε στην παρουσία του στο My Style Rock, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

“Όντως δεν θα ήμουν στο My Style Rocks, όχι για κανέναν ιδιαίτερο λόγο αλλά γιατί είναι ένα project πάρα πολύ απαιτητικό, με πολλές ώρες γυρισμάτων και επειδή έχω το ατελιέ μου, την επιχείρησή μου, κουράστηκα”. Ενώ  συνέχισε: Είμαι ο μόνος συνδετικός κρίκος με τις άλλες σεζόν αν και δεν νομίζω ότι είμαι αναντικατάστατος. Δεν ισχύει ότι δεν ήθελα να είμαι λόγω του Γαβαλά, ο καθένας έχει τις απόψεις του”.

Ο ρόλος του «κακού»

Ο σχεδιαστής γέλασε όταν άκουσε ότι τον αποκαλούν My Style Rocks Survivor. “Πάλι καλά που δε με λένε terminator”. Ενώ για τον ρόλο του “κακού” είπε: “Δεν είναι ρόλος, είμαι κανονικός. Καμιά φορά με στραβοκοιτάει ο κόσμος. Χωρίς να το καταλάβω όταν πάω κάπου με κοιτάζουν λίγο έντρομοι! Όμως δεν κυκλοφορώ και μοιράζω βαθμολογίες!”. Κλήθηκε λοιπόν να παίξει στο παιχνίδι “Ακέφαλος Κουδουνάρης” κρίνοντας εμφανίσεις χωρίς να ξέρει ποιος είναείναι ακόμα νωρίς. Έπειτα ο γνωστός σχεδιαστής αναφέρθηκε και στους υπολοίπους κριτές της εκπομπής άλλα και στην παρουσιάστρια, Κατερίνα Στικούδη, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

“Mε τη Χριστοπούλου μάλλον θα γίνουμε φίλοι”, είπε ενώ σε ό,τι αφορά την Κατερίνα Στικούδη τον εντυπωσίασε ότι είναι πάρα πολύ ευγενική, εργατική και δεν γκρινιάζει ποτέ. Δεν είναι όμως η αγαπημένη του παρουσιάστρια, αν και όπως είπε είναι ακόμα νωρίς. Τέλος, ο Στέλιος Κουδουνάρης μπήκε και στο “Εξομολογητήριο” όπου μεταξύ άλλων έβαλε 2,5 στα 10 στον εαυτό του για το ντύσιμό του, ενώ δήλωσε πως έχει ντύσει όλες τις διάσημες Ελληνίδες που ήθελε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments