Οικονομία

Αmazon.com κέρδη: Σε άνοδο οι μετοχές πέρα από κάθε προσδοκία

Αmazon.com κέρδη: Σε άνοδο οι μετοχές πέρα από κάθε προσδοκία
Αmazon.com κέρδη: Οι τιμές των μετοχών της εταιρίας αυξήθηκαν κατά 13%, τοποθετώντας την Amazon στην ομάδα των εταιριών με κεφαλαιοποίηση 1 τρισεκατομμυρίου δολαρίων.

Η Amazon.com Inc παρουσίασε χθες τα οικονομικά αποτελέσματα της περιόδου των εορτών. Τα αποτελέσματα της Amazon ξεπερασαν τις προσδοκίες, καθώς οι συμμετοχές στο πρόγραμμά της Prime loyalty club κατέγραψαν αύξηση 50% μέσα σε μία διετία.

Αυξήθηκαν οι μετοχές της Amazon

Οι τιμές των μετοχών της εταιρίας αυξήθηκαν κατά 13%, τοποθετώντας την Amazon στην ομάδα των εταιριών με κεφαλαιοποίηση 1 τρισεκατομμυρίου δολαρίων. Στην περίπτωση που οι μετοχές της Amazon διατηρήσουν τα κέρδη τους και σήμερα, θα είναι η μεγαλύτερη ημερήσια αύξηση που καταγράφεται στην τιμή τους από τον Οκτώβριο του 2017. Η εταιρία αναμένει επίσης αύξηση των οργανικών εσόδων της άνω των 4,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων, κατά το τρίμηνο που διανύουμε.

Επαφές του υπ. Ανάπτυξης με την Amazon για το «Πολιτεία Καινοτομίας»

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως χθες ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επεμδύσεων, Χρήστος Δήμας συναντήθηκε με στελέχη της Amazon για να συζητηθεί η συμμετοχή της Amazon στο Τεχνολογικό Πάρκο, «Πολιτεία Καινοτομίας».

Σε ανάρτησή του στο twitter ο υφυπουργός αναφέρει τα εξής: «Μετά την πρώτη επικοινωνία στις ΗΠΑ πριν λίγους μήνες, σήμερα είχα μία δεύτερη πολύ καλή συνάντηση με την Amazon. Συζητήσαμε για την έρευνα την καινοτομία κ την ενδεχόμενη συνεργασία-συμμετοχή της Amazon στην «Πολιτεία Καινοτομίας» που έχουμε ανακοινώσει πως θα δημιουργηθεί».

Υπενθυμίζεται ότι σε Πολιτεία Καινοτομίας, η οποία θα φιλοξενεί Ερευνητικά Κέντρα, startup επιχειρήσεις, αλλά και τμήματα Έρευνας και Ανάπτυξης επιχειρήσεων και μεγάλων βιομηχανιών με σκοπό να ενισχυθούν οι συνέργειες εντός του εγχώριου οικοσυστήματος Έρευνας και Καινοτομίας, πρόκειται να μετατραπεί το ακίνητο της «ΧΡΩΠΕΙ», έκτασης 17,893 τ.μ., επί της οδού Πειραιώς, στο Νέο Φάληρο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments