Lifestyle

Κατερίνα Στικούδη Μαζί Σου Σαββατοκύριακο: “Λύγισε” αναφερόμενη στο θάνατο της πεθερά της

Κατερίνα Στικούδη Μαζί Σου Σαββατοκύριακο: “Λύγισε” αναφερόμενη στο θάνατο της πεθερά της
Κατερίνα Στικούδη Μαζί Σου Σαββατοκύριακο: Καλεσμένη στο πλατό της Τατιάνας Στεφανίδου η όμορφη τραγουδίστρια και παρουσιάστρια μίλησε για όλα, χωρίς να διστάσει να δείξει την αγάπη της στο σύζυγο της, αλλά και στην πεθερά της που "έφυγε" από τη ζωή.

Κατερίνα Στικούδη Μαζί Σου Σαββατοκύριακο: Η όμορφη τραγουδίστρια και παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και στο “Μαζί Σου Σαββατοκύριακο” δίνοντας μια απολαυστική συνέντευξη που τα είχε όλα. Η παρουσιάστρια του My Style Rocks μίλησε, μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή και την ιδιαίτερη σχέση με την πεθερά της που έφυγε από την ζωή.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Μετά τον γάμο, άρχισα να νιώθω ακόμη καλύτερα με τον εαυτό μου. Ο Βαγγέλης δεν είχε ποτέ πρόβλημα με το να ντύνομαι σέξι. Από τον πρώτο μήνα που ήμασταν μαζί, ένιωσα ότι είναι ο άνθρωπος μου, από τη πρώτη χειραψία, στην Βαρβάκειο Αγορά (εκεί γνωριστήκαμε, μη γελάτε) ένιωσα τρομερή οικειότητα. Τώρα είμαι περισσότερο ερωτευμένη και παθιασμένη μαζί του απ’ ότι ήμουν στην αρχή. Τέτοιος τύπος είμαι εγώ. Φουντώνω πιο μετά… Τι να τα κάνεις τα λεφτά, δεν πάει ο άλλος να έχει παλάτια, το θέμα είναι αν σε ακούει, αν είναι δίπλα σου, αν σου δίνει αγάπη, να νιώθεις ότι είναι το στήριγμά σου,  στα δύσκολα, στα εύκολα » αποκάλυψε για τον άντρα της, Βαγγέλη Σερίφη.

Έπειτα δεν δίστασε να μιλήσει για την πεθερά της, η οποία δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή της και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και τη συγκίνηση της: “Η μητέρα του ήταν εκπαιδευτικός. Έχει φύγει από τη ζωή. Είμαι λίγο άτυχη. Είχα μια πολύ καλή πεθερά. Δεν έφυγε πρόσφατα, αλλά σαν πρόσφατα το νιώθω. Μπορεί να περάσουν χρόνια, αλλά ο χαμός ενός ανθρώπου πάντα σε πονάει. Άσχετα από την ηλικία ή τι έχει συμβεί. Οι συμβουλές της, η αγάπη της, η ενέργειά της πιστεύω θα με βοηθούσαν. Είχα μια πολύ καλή πεθερά” πρόσθεσε η παρουσιάστρια του My Style Rocks με εμφανή την συγκίνηση της”, ζητώντας μάλιστα χαρτομάντηλα από τους παρευρισκομένους στο στούντιο.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments