Αθλητισμός

Αντετοκούνμπο Instagram: Το συγκινητικό post για τον Κόμπι και την Τζίτζι

Αντετοκούνμπο Instagram: Το συγκινητικό post για τον Κόμπι και την Τζίτζι
Αντετοκούνμπο Instagram : Άνοιξε και πάλι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια βδομάδα μετά τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του Τζίτζι.

Αντετοκούνμπο Instagram: Μετά τον θάνατο του θρύλου του NBA Κόμπι Μπράιαντ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέλεξε να κλείσει όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει, ακολουθώντας τον “δρόμο” της σιωπής ως ένδειξη πένθους.

Ο MVP της περασμένης σεζόν διατηρούσε άριστες σχέσεις με τον Κόμπι Μπράιαντ με τον οποίο είχε περάσει ένα διάστημα προπονούμενος και τον θαύμαζε πολύ.

Μια εβδομάδα μετά τον θάνατό του, άνοιξε και πάλι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έκανε μια συγκινητική ανάρτηση για τον Κόμπι Μπράιαντ και την κόρη του Τζιάνα.

Ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram του Μπράιαντ την οποία συνόδευσε με το εξής μήνυμα: ”Mamba4Forever ???? Gigi4Forever??. ??”

Δηλ. “Mamba για πάντα, Τζίτζι για πάντα”. Τα σχόλια έπεσαν βροχή ενώ το post ξεπέρασε τους 620.000 ακολούθους.

Ο Κόμπι Μπράιαντ και η 13 ετών κόρη του, Τζιάνα, σκοτώθηκαν την Κυριακή (26 Ιανουαρίου)  το πρωί (ώρα ΗΠΑ) στην Καλαμπάσα της Καλιφόρνιας, σε συντριβή ελικοπτέρου, στην οποία σκοτώθηκαν και οι υπόλοιποι επτά επιβάτες. Ο Κόμπι ήταν 41 ετών και άφησε πίσω του την σύζυγό του, Βανέσσα, και τρεις ακόμα κόρες του.

Ο Μπράιαντ ήταν ένας από τους πιο κυρίαρχους παίκτες στην ιστορία του ΝΒΑ, κερδίζοντας πέντε τίτλους NBA, ενώ συμμετείχε για 18 σερί φορές στο All-Star Game και κέρδισε 4 φορές το βραβείο του All-Star Game MVP. Η κληρονομιά του εκτός γηπέδου είναι εξίσου εντυπωσιακή, με έσοδα ρεκόρ για έναν παίκτη NBA, με κερδοφόρες επενδύσεις και μια χρυσή συμφωνία με τα παπούτσια της Nike, με αποτέλεσμα η καθαρή αξία του να ανέρχεται σε άνω των 600 εκατ. δολαρίων.

Αποτελούσε πρότυπο για πολλούς αθλητές του μπάσκετ όπως και για τον Γιάννη  Αντετοκούνμπο. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments