Αθλητισμός

Χρήστος Δώνης νέο συμβόλαιο: Οι συζητήσεις και το ενδιαφέρον από Ολλανδία

Χρήστος Δώνης νέο συμβόλαιο: Οι συζητήσεις και το ενδιαφέρον από Ολλανδία
Χρήστος Δώνης νέο συμβόλαιο: Το καλοκαιρινό ενδιαφέρον για τον έμπειρο χαφ και το ενδιαφέρον από την Ολλανδία.

Χρήστος Δώνης νέο συμβόλαιο: Ο έμπειρος μέσος είναι ένας παίκτης που έχει ακούσει πολλά. Το γεγονός ότι είναι ποδοσφαιριστής σε ομάδα που προπονητής είναι ο πατέρας του τον έχει κάνει πολλές φορές στόχο. Το περασμένο καλοκαίρι υπήρξαν πολλές συζητήσεις για το μέλλον του. Για κάποιους είχε έρθει η ώρα να αποχωρήσει από την ομάδα. Ωστόσο ο ίδιος βάλθηκε να τους διαψεύσει.

Στην προετοιμασία του συλλόγου ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του. Την ίδια περίοδο ένας σύλλογος από την Ολλανδία χτύπησε την πόρτα του Παναθηναϊκού για να τον κάνει δικό του. Οι άνθρωποι των “πράσινων” απάντησαν αρνητικά. Για την ακρίβεια δεν μπήκαν καν στη διαδικασία συζητήσεων καθώς ήταν αρκετά φορμαρισμένος.

Η αμφισβήτηση και το περίμενε για νέο συμβόλαιο

Η σεζόν δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους “πράσινους”. Μάλιστα μετά τις πρώτες αγωνιστικές υπήρχαν φήμες που ήθελαν τον Γιώργο Δώνη να αποχωρεί από την ομάδα. Οι άνθρωποι της ομάδας δεν έχασαν την πίστη τους και τώρα μπορούν να αισθάνονται δικαιωμένοι με την επιλογή τους καθώς ο Παναθηναϊκός είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος.

Σε εκείνη τη δύσκολη περίοδο ο Χρήστος Δώνης ήταν και πάλι στο στόχατρο. Ο διεθνής μέσος έχει δείξει ότι δεν επηρεάζεται και περιμένει να κληθεί για νέο συμβόλαιο. Η αλήθεια είναι ότι ο έμπειρος ποδοσφαιριστής είναι ο τελευταίος που έχει μείνει από αυτούς που δεν έχουν συμβόλαιο και μέχρι τώρα δεν έχει γίνει κάποια κουβέντα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments