Video

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η “Λενιώ” αποκάλυψε για το μέλλον της στη φυλακή

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η “Λενιώ” αποκάλυψε για το μέλλον της στη φυλακή
Άγριες Μέλισσες spoiler: Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς, κάτι που επιβεβαιώνει και η Μαρία Κίτσου με όσα αποκάλυψε.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Μαρία Κίτσου μίλησε στο Πρωινό και αποκάλυψε για τις εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες. Μιλώντας στον Άρη Καβατζίκη, αναφέρθηκε στο ρόλο της στη σειρά που όπως είπε «μου θυμίζει τον εαυτό μου», ενώ τόνισε ότι έχει πάρει στοιχεία της μητέρας της για το ρόλο της Λενιώς. «Στην Ελένη μου αρέσει η δικαιοσύνη της, ότι θα θυσιαστεί ότι τόσα χρόνια περίμενε τον πρώτο της έρωτα. Επειδή και εγώ είμαι ρομαντική, πιστεύω ότι αυτός ο ανεκπλήρωτος έρωτας θα έπρεπε να είναι η κατάληξη της Ελένης», πρόσθεσε.

Παράλληλα, έδωσε έδωσε spoiler για τις εξελίξεις στο Διαφάνι. Σύμφωνα με όσα είπε η Μαρία Κίτσου, η Λενιώ δεν θα αργήσει να επιστρέψει στην κανονική ζωή της καθώς θα βγει από τη φυλακή και ο Θωμάς Κυπραίος θα μπει πια στη ζωή της. Όπως η ίδια αποκάλυψε, δεν θα φορέσει δακτυλίδι, τουλάχιστον μέχρι το επεισόδιο που η ίδια έχει διαβάσει, θα συγκατοικήσει με τον Θωμά και θα αποκτήσει ανιψάκι.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Άγριες Μέλισσες: Στο σημερινό επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 θα δούμε πως: Ο Κυπραίος, μετά την αποκάλυψή του στην Ελένη, ξεχύνεται να βρει τη Σμαρώ τη μάντισσα, προκειμένου να αποδείξει την απάτη της. Ανέλπιστος σύμμαχος στις έρευνες του ο Κυριάκος, ο κλαριντζής. Παράλληλα, το πόρισμα του ιατροδικαστή σκάει σαν βόμβα στο Διαφάνι. Κανείς δεν θέλει να πιστέψει πως η Ελένη ευθύνεται για τον φόνο αλλά και κανείς δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά. Η Μυρσίνη νιώθει δικαιωμένη για το ένστικτό της αλλά και ο Μιλτιάδης που βλέπει τη ρετσινιά του δολοφόνου, ν’ απομακρύνεται απ’ το νεκρό γιο του. Απ’ την άλλη, ο Δούκας είναι καταρρακωμένος με την υποψία πως σκότωσε άδικα τον ανιψιό του.

Η Δρόσω και η Ασημίνα έχουν ν’ αντιμετωπίσουν την επίθεση και την καχυποψία πολλών ενώ ο Κυπραίος καταφέρνει να βρει τη Σμαρώ και τον συνεργό της, τον Ευθύμη. Η χαρά του, όμως, δεν κρατάει πολύ καθώς οι δυο απατεώνες καταφέρνουν να το σκάσουν την ίδια ώρα που η Ελένη, συντετριμμένη απ’ τις τύψεις μπροστά στη θέα του Λάμπρου, ετοιμάζεται να του αποκαλύψει την αλήθεια για τον Σέργιο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments