Διεθνή

Κορωνοϊός Κίνα: Πρώτος θάνατος στο Χονγκ Κονγκ – Στους 427 οι νεκροί

Κορωνοϊός Κίνα: Πρώτος θάνατος στο Χονγκ Κονγκ – Στους 427 οι νεκροί
Κορωνοϊός Κίνα: Ένας 39χρονος είναι το νέο θύμα στο Χονγκ Κονγκ, ενώ οι νεκροί ανέρχονται στους 427, με τον αριθμό να αυξάνεται ραγδαία.

Κορωνοϊός Κίνα: Ο τηλεοπτικός σταθμός TVB μετέδωσε τον πρώτο θάνατο ασθενούς που είχε μολυνθεί από τον κορωνοϊο, έπειτα από καταγραφή των αρχών του Χονγκ Κονγκ. Ειδικότερα, πρόκειται για τον δεύτερο θάνατο που καταγράφεται εξαιτίας του 2019-nCoV εκτός της ηπειρωτικής Κίνας. Σύμφωνα με τις αρχές, ο ασθενής που υπέκυψε ήταν 39 ετών και αντιμετώπιζε επίσης υποκείμενη πάθηση.

Στην αυτόνομη περιοχή του Χονγκ Κονγκ έχουν επιβεβαιωθεί 15 κρούσματα, ανάμεσά τους και ένα στο οποίο πιστεύεται ότι ο ιός μεταδόθηκε σε αυτήν. Οι νεκροί από το φονικό ιό αυξάνονται ολοένα και περισσότερο. Ο συνολικός αριθμός των θανάτων εξαιτίας της επιδημίας ιογενούς πνευμονίας που προκαλεί ο νέος κορονωϊός αυξήθηκε σε 427 μόλις μέσα σε λίγες ώρες αν προστεθούν τα θύματα στο Χονγκ Κονγκ και στις Φιλιππίνες, οι θάνατοι στην Κίνα ανέρχονται στους 425.  Πάντως, Ο 2019-nCoV,  έχει επιβεβαιωθεί πως έχει εξαπλωθεί σε 24 χώρες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments