Lifestyle

Παράνομο ζευγάρι “κόλλησε” ενώ συνουσιάζονταν [vid]

Παράνομο ζευγάρι “κόλλησε” ενώ συνουσιάζονταν [vid]
Μια από τις πιο δύσκολες στιγμές έζησε ένας άνδρας και μια γυναίκα κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης.

Πόσες φορές η μυθοπλασία φτιάχνεται από στιγμιότυπα της πραγματικής ζωής. Οι περισσότεροι θυμόμαστε την ελληνική ταινία όπου ένα παράνομο ζευγάρι απολάμβανε τον έρωτα ώσπου ο άνδρας “κόλλησε” στην γυναίκα με αποτέλεσμα να χρειαστεί η βοήθεια γιατρών για την αποκόλληση.

Φυσικά στην ελληνική ταινία η γυναίκα ήταν πάνω στον άνδρα, ενώ στην περίπτωση αυτή που κάνει τον γύρο του διαδικτύου ο άνδρας είναι πάνω από τη γυναίκα. Και φυσικά δεν πρόκειται για ταινία αλλά για πραγματικότητα μιας και το παράνομο ζευγαράκι που ήθελε να χαρεί τον έρωτά του δεν μπόρεσε να απολαύσει τις στιγμές.

Ο άνδρας “κόλλησε” όταν βρέθηκε πάνω από την γυναίκα και χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν σε ξένα δημοσιεύματα, το παράνομο ζευγάρι βρισκόταν σε δωμάτιο ξενοδοχείου και χαιρόταν -φωναχτά, όπως είπαν άλλοι ένοικοι- τον έρωτά του.

Κάποια στιγμή, ωστόσο, οι φωνές απόλαυσης έγιναν κραυγές πόνου με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου να τρέξουν αμέσως σε βοήθεια. Το ζευγάρι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο και αμέσως κατέληξε στα επείγοντα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments