Αθλητισμός

Γιώργος Γιακουμάκης ΑΕΚ: Καταλήγει στην Ασντόντ ο 25χρονος επιθετικός

Γιώργος Γιακουμάκης ΑΕΚ: Καταλήγει στην Ασντόντ ο 25χρονος επιθετικός
Γιώργος Γιακουμάκης ΑΕΚ: Πολύ κοντά στην παραχώρηση του επιθετικού της βρίσκεται η "Ένωση", με την Ασντόντ από το Ισραήλ να επιτυγχάνει συμφωνία δανεισμού βάζοντας στο συμβόλαιο με τους "Κιτρινόμαυρους" οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Γιώργος Γιακουμάκης ΑΕΚ: Νέο κεφάλαιο στη καριέρα του φαίνεται πως ανοίγει ο ταλαντούχος επιθετικός, ο οποίος πιθανότατα αύριο θα ανακοινωθεί από την ισραηλινή Ασντόντ υπογράφοντας με τον εν λόγω σύλλογο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι. Ο 25χρονος άσσος από την ημέρα που βρέθηκε στην ΑΕΚ δεν πήρε ποτέ τις ευκαιρίες που περίμενε, αλλά και στα λιγοστά παιχνίδια που αγωνίσθηκε δεν έδειξε τα στοιχεία που περίμεναν να δουν στην “Ένωση”.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, η ΑΕΚ τα έχει βρει σε όλα με τους Ισραηλινούς με την Ασντόντ να είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του δανεισμού του παίκτη, διατηρώντας τον στις τάξεις της μέχρι το καλοκαίρι τοποθετώντας στη συμφωνία μάλιστα και οψιόν αγοράς ύψους 500.000 ευρώ. Η μεταγραφική περίοδος για τις ομάδες του ισραηλινού πρωταθλήματος εκπνέει αύριο, κάτι που σημαίνει πως οι άνθρωποι της Ασντόντ θα πρέπει να βιαστούν αν θέλουν να ολοκληρώσουν επιτυχώς τη συμφωνία.

Μετά τις συνομιλίες με την ΑΕΚ σειρά παίρνουν σήμερα αυτές με τον παίκτη, με την πλευρά του Γιώργου Γιακουμάκη να εξετάζει όλα τα δεδομένα προτού πάρει την οριστική απόφαση να αποχωρήσει από την Ένωση. Ο Ιταλός τεχνικός της Ένωσης, Μάσιμο Καρέρα μετά και την απόκτηση του Σέρχιο Αραούχο έθεσε τον Γιακουμάκη εκτός των επιλογών του, με τον Έλληνα επιθετικό να βλέπει τη περίπτωση της Ασντόντ ως μια ευκαιρία να ανεβάσει τα νούμερα του και να συνδεθεί ξανά με τα αντίπαλα δίχτυα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments