Video

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου My Style Rocks: H εμφάνιση της παίκτριας που “άναψε φωτιές”

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου My Style Rocks: H εμφάνιση της παίκτριας που “άναψε φωτιές”
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου My Style Rocks: Η παίκτρια πυροδότησε αντιδράσεις, ο λόγος η sexy chic εμφάνιση της που έκανε τους κριτές να την σχολιάσουν ποικιλοτρόπως.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου My Style Rocks: Μια από τις παίκτριες του φετινού My Style Rocks που ήδη έχει κάνει αίσθηση και έχει ξεχωρίσει, με τα σχόλια για τις ενδυματολογικές τις επιλογές να δίνουν και να παίρνουν, είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Αυτή τη φορά ο λόγος σχολιασμού ήταν τα σχόλια που άκουσε για τη sexy chic εμφάνιση της μπροστά στις συμπαίκτριες της και στους κριτές του διαγωνισμού μόδας. Συγκεκριμένα ο Στέλιος Κουδουνάρης, ένας εκ των κριτών τη ρώτησε: «Τι έχεις αυτές τις μέρες; Είσαι σίγουρη, ότι είσαι καλά; Γιατί χθες ήσουν λίγο τσίτα και σήμερα σε βλέπω επίσης λίγο».

Mε την Ευρυδίκη να απαντά: «Κλάμα είμαι σήμερα. Όταν είμαι ήρεμη με ρωτάνε τι έχω, αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω». Η συζήτηση ωστόσο, για τη διάθεση της Ευρυδίκης, ανάμεσα στον κριτή και την παίκτρια συνεχίστηκε για αρκετή ώρα ώσπου εκείνη κατέβασε το παλτό της για να φανεί το πουκάμισο που φορούσε. Εκείνη τη στιγμή αυτό που αντίκρισε ο Στέλιος Κουδουνάρης τον απογοήτευσε καθώς η παίκτρια δεν φορούσε σουτιέν. Ο κριτής προσπάθησε να δικαιολογήσει το «γιατί» δεν είναι ωραίο θέαμα αυτό που βλέπει όμως η παίκτρια του τόνισε πως τις έχουν κοστίσει 6.000 ευρώ. Παράλληλα η Έλενα Χριστοπούλου πήρε θέση για το περιστατικό και σχολίασε: «Όσα χιλιάρικα και να έχεις δώσει για το στήθος σου καλό είναι να το βλέπει μόνο ο άντρας σου», με τη θερμοκρασία στο πλατό να ανεβαίνει επικίνδυνα.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments