Video

Κριστιάνο Ρονάλντο γενέθλια: Το πανάκριβο δώρο – έκπληξη της Τζορτζίνα στον Πορτογάλο

Κριστιάνο Ρονάλντο γενέθλια: Το πανάκριβο δώρο – έκπληξη της Τζορτζίνα στον Πορτογάλο
Κριστιάνο Ρονάλντο γενέθλια: Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είχε χθες τα γενέθλιά του και η σύντροφός του Τζορτζίνα του επιφύλασσε το καλύτερο δώρο της ημέρας.

Κριστιάνο Ρονάλντο γενέθλια: Τα 35 χρόνια ζωής έκλεισε χθες ο Πορτογάλος σταρ της Γιουβέντους. Ο σπουδαίος επιθετικός παρά το πέρασμα των χρόνων φέτος διάγει μία από τις πιο παραγωγικές του σεζόν με τη φανέλα της “Μεγάλης Κυρίας” δείχνοντας περίτρανα με κάθε τρόπο γιατί θεωρείται ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που έχουν πατήσει ποτέ χορτάρι.

Ο Πορτογάλος εκτός από το ποδοσφαιρικό του ταλέντο είναι γνωστός και για τη χλιδάτη ζωή, περνώντας μαζί με τη σύντροφο Τζορτζίνα και τα παιδιά του στιγμές χαλάρωσης σε πανάκριβα τουριστικά θέρετρα. Χθες βράδυ ήταν μια ιδιαίτερη βραδιά για εκείνον, μιας και η Τζορτζίνα του έκανε το τραπέζι σε ένα πανάκριβο εστιατόριο του Τορίνου.

Το δώρο της όμορφης συντρόφου του Πορτογάλου σούπερ σταρ ωστόσο δεν έμεινε εκεί, καθώς κατά την έξοδό τους από το εστιατόριο του επιφύλασσε μια ακόμη – ακόμα καλύτερη – έκπληξη. Όπως φαίνεται και από το παρακάτω βίντεο, η Τζορτζίνα είχε συγκεντρώσει αρκετούς από τους καλούς φίλους του Κριστιάνο οι οποίοι τον περίμεναν έξω για να του ευχηθούν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο. Λίγο πιο δίπλα ωστόσο περίμενε και το… κυρίως πιάτο της έκπληξης της Τζορτζίνα. Ένα πανάκριβο αυτοκίνητο το οποίο του προσέφερε δώρο, με τον Κριστιάνο να το προσθέτει στην πολυτελή συλλογή του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments