Αθλητισμός

Νίκολα Μιλουτίνοφ μεταγραφή: Θέμα χρόνου η μετακίνησή του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Νίκολα Μιλουτίνοφ μεταγραφή: Θέμα χρόνου η μετακίνησή του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Νίκολα Μιλουτίνοφ μεταγραφή: Παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας πρέπει να θεωρείται ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Νίκολα Μιλουτίνοφ μεταγραφή: Από τον Ολυμπιακό και το ΣΕΦ μετακομίζει στην Μόσχα για χάρη της ΤΣΣΚΑ, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος σέντερ φέρεται πως τα έχει βρει σε όλα με τους Ρώσους, κάτι που σημαίνει πως σύντομα θα προπονείται υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ιτούδη. Οι φήμες κάνουν λόγο για συμφωνία τριών ετών με αμοιβή κατά τι λιγότερο από το συμβόλαιο που είχε συμφωνήσει το προηγούμενο καλοκαίρι.

Έτσι, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά θα αποχαιρετήσει το λιμάνι.

Σύμφωνα με το Cyprusbasket και το SDNA, οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια και απομένουν τα τυπικά προκειμένου ο παίκτης να φορέσει τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ. Πρόκειται για μια σημαντική προσθήκη στο ρωσικό ρόστερ αλλά συγχρόνως και για μια μεγάλη απώλεια από τον Ολυμπιακό, μιας και ο Σέρβος στη φετινή πορεία των Πειραιωτών αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο κομμάτι.

Ο επαγγελματισμός του άλλωστε φάνηκε και στο χθεσινό παιχνίδι, όπου ο Ολυμπιακός επικράτησε της ΤΣΣΚΑ 72 – 79 για την Euroleague. Ο 25χρονος σέντερ έπαιξε με ήθος και υψηλό αίσθημα ευθύνης κόντρα στη νέα του -όπως όλα δείχνουν- ομάδα. Ήταν κυρίαρχος στο παρκέ, ακόμα περισσότερο και από όσο δείχνουν οι 11 πόντοι και τα 12 ριμπάουντ που έγραψε σε 27 λεπτά. Ήταν επίσης εκπληκτικός μέσα στη ρακέτα και δικαίωσε όλους όσους πίστεψαν σε αυτόν επιβεβαιώνοντας πόσο σπουδαία είναι η μεταγραφή που ολοκληρώνει η ομάδα της Μόσχας.

Υπενθυμίζεται, πως το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός είχε αρνηθεί πρόταση 1.500.000 ευρώ από την ΤΣΣΚΑ για τον Σέρβο σέντερ:

Συγκεκριμένα, η ρώσική ομάδα έδινε στον «Μίλου» περίπου εννιά εκατομμύρια για τρία χρόνια και παράλληλα 1.500.000 εκατομμύριο ευρώ στους «ερυθρόλευκους». Ωστόσο, η πρόταση απορρίφθηκε. Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι και ο Μπλατ πόνταραν πολλά πάνω στον παίκτη και δεν ήθελαν να τον χάσουν, αλλά από την πλευρά της και η ΤΣΣΚΑ έδειξε πόσο πολύ τον ήθελε… και τον θέλει, αφού με την πρώτη ευκαιρία επέστρεψε και τελικά κατάφερε να τον κάνει δικό της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments