Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή [07/02/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή [07/02/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή (07/02/20).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή (07/02/20).

Κριός

Προκύπτουν κάποιοι περιορισμοί στην ερωτική σας ζωή, αλλά με τους τσακωμούς δεν θα καταφέρετε να τους ξεφορτωθείτε. Η ενέργειά σας θα ήθελε να χαλαρώσετε τους ρυθμούς σας και να εξετάσετε όλους τους παράγοντες που εμπλέκονται.

Ταύρος

Η επιμονή σας είναι μεγάλο προσόν, αλλά αν συνεχίσετε να επιμένετε να διεκδικείτε κάποιο άτομο που δεν είναι κατάλληλο για εσάς, μπορεί να φανείτε ξεροκέφαλοι. Ήρθε η ώρα να δείτε την κατάσταση και τις πράξεις σας με μια νέα προοπτική.

Δίδυμοι

Μπορεί να θέλετε να ξανασκεφτείτε τι ψάχνετε από το υποψήφιο ταίρι σας. Γιατί δεν αλλάζετε εντελώς τον τρόπο που σκέφτεστε τώρα; Επιδιώξτε να είστε αισιόδοξοι αντί να κρατήσετε μια αρνητική στάση. Να είστε βέβαιοι ότι θα βρεθείτε μπροστά σε μια ευχάριστη έκπληξη.

Καρκίνος

Κάποιο χαριτωμένο άτομο σας ζητάει την ειλικρινή σας άποψη. Αν δεν είστε έτοιμοι να την πείτε – ή αν αισθάνεστε ότι η απάντηση σας δεν θα το βοηθήσει σε κάτι – πείτε ακριβώς αυτό. Μην αισθανθείτε υποχρεωμένοι να απαντήσετε.

Λέων

Η στιγμή είναι κατάλληλη για να επιδιώξετε μια επαφή με κάποιον/α υποψήφιο ερωτικό/ή σύντροφο. Συμφωνείτε, έτσι δεν είναι; Απλά αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν με φυσικό τρόπο κάτω από την καινούργια σταθερή επιρροή. Θα είναι καλύτερα από οποιοδήποτε σενάριο προσπαθήσετε να δημιουργήσετε σκόπιμα.

Παρθένος

Κάποιο άτομο χρειάζεται την κατανόηση σας αλλά μπορεί να μην αξίζει την συγχώρεσή σας, τουλάχιστον ακόμη. Δεν είναι κακό να αισθάνεστε θυμωμένοι αν υπάρχει καλός λόγος. Για αυτό μην προσποιείστε ότι δεν τρέχει τίποτα.

Ζυγός

Μια ονειρεμένη κατάληξη μπορεί να χρειαστεί περισσότερο χρόνο από όσο θα θέλατε, αλλά θα πρέπει να κάνετε υπομονή. Αν βιαστείτε για κάτι χωρίς να το έχετε σκεφτεί καλά πρώτα, θα δημιουργήσετε περισσότερα προβλήματα.

Σκορπιός

Αυτή η υπέροχη ένταση ανάμεσα σε εσάς και κάποιο ξεχωριστό άτομο είναι έτοιμη να εκτονωθεί. Πάρτε τα πράγματα αργά όσο και αν θέλετε να βιαστείτε. Η αναμονή προκαλεί περισσότερη ευχαρίστηση.

Τοξότης

Βεβαιωθείτε ότι ξέρετε πότε να σταματήσετε όταν δοκιμάζετε όλες τις διαθέσιμες ερωτικές επιλογές σήμερα. Μην ασχοληθείτε με κάτι μόνο και μόνο επειδή φαίνεται ωραίο. Θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε αυτό που σας λέει το ένστικτο σας.

Αιγόκερως

Τα προβλήματα της ερωτικής σας ζωής θα εξομαλυνθούν κάπως αν αρχίσετε να εμπιστεύεστε το σύμπαν και χαλαρώσετε λίγο. Δεν είναι η ελεύθερη βούληση ενάντια στο πεπρωμένο. Είναι ένα μείγμα και των δύο. Ζήστε τη ζωή σας αντί να προσπαθείτε διαρκώς να την ελέγξετε.

Υδροχόος

Κάποιος/α πρώην σας θα μπορούσε να πει ότι είστε πολύ καλοί για τους παλιούς σας φίλους και τις παλιές σας συνήθειες και έχει δίκιο. Δεν πρέπει να χαραμίζεστε σε αρνητικές συμπεριφορές και ανθρώπους. Το ένστικτό σας υπερέχει της άποψης τους.

Ιχθύες

Ελάτε σε επαφή με το σώμα σας. Όταν υπάρχει σωματική αρμονία μπορείτε να επεξεργαστείτε ευκολότερα τα μικροπροβλήματα που θα προκύψουν. Μια ώθηση της αυτοεκτίμησης σας θα σας οδηγήσει σε μια αληθινής σχέση αγάπης.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments