Ελλάδα

Κώστας Βουτσάς: Κρίσιμες για την υγεία του οι επόμενες δύο ημέρες

Κώστας Βουτσάς: Κρίσιμες για την υγεία του οι επόμενες δύο ημέρες
Κώστας Βουτσάς: Νοσηλέυεται διασωληνομένος στο νοσοκομείο Αττικόν - Σε κρίσιμη κατάσταση ο ηθοποιός.

Κώστας Βουτσάς: Κρίσιμη κρίνεται η κατάσταση του δημοφιλούς 88χρονου ηθοποιού από τους γιατρούς του νοσοκομείου. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN TV, οι θεράποντες γιατροί κρίνουν το επόμενο 48ωρο ιδιαίτερα κρίσιμο για την υγεία του.

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπέιας του νοσοκομείου Αττικόν βρίσκεται από το πρωί του Σαββάτου ο Κώστας Βουτσάς. Ο 88χρονος αγαπημένος ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα το βράδυ της Παρασκευής στο νοσοκομείο, όταν σύμφωνα με πληροφορίες παρουσίασε οξύ πνευμονικό οίδημα συνέπεια λοίμωξης του αναπνευστικού. Δεδομένης της επιβαρυμένης κατάστασης της καρδιάς του λόγω ηλικίας, μπήκε το πρωί του Σαββάτου στη ΜΕΘ. Η οικογένεια του Κώστα Βουτσά γενικά δεν επιθυμεί να διαρρέουν λεπτομέρειες για την πορεία της υγείας του. Ο ηθοποιός μέχρι και την περασμένη Κυριακή εμφανιζόταν στη σκηνή του θεάτρου Broadway στην παιδική παράσταση «Σταχτοπούτα» του Σαρλ Περώ.

Ο 88χρονος ηθοποιός, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, πρόσφατα βίωσε την απώλεια της πρώην συζύγου του, Ερρικας Μπρόγιερ. Ο ηθοποιός παντρεύτηκε στις 27 Φεβρουαρίου 2016 με την Αλίκη Κατσαβού και στις 23 Ιουλίου του ίδιου έτους απέκτησαν ένα γιο, τον Φοίβο. Ο Κώστα Βουτσάς είχε θέμα με την υγεία του και πριν από δυο μήνες.

Τα πρώτα του λόγια για την Έρρικα Μπρόγιερ

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο μήνα ο αγαπημένος ηθοποιός έχασε την πρώην γυναίκα του Έρρικα Μπρόγιερ. Ο Κώστας Βουτσάς, έχοντας μόλις ολοκληρώσει την παιδική παράσταση που παρουσιάζει στο θέατρο Broadway, μίλησε πολύ ταραγμένος στους δημοσιογράφους για τη ξαφνική απώλεια της Έρρικας Μπρόγιερ. «Δεν το ήξερα, το έμαθα τώρα. Έφυγε… Ήξερα ότι είχε διάφορα προβλήματα, αλλά πήγε από καρκίνο. Θεός σχωρεσ’ την Έρρικα… Ήμασταν πολύ αγαπημένοι… Μάθαινα νέα της όλο αυτό το διάστημα, αλλά δεν ήξερα ότι είναι τόσο τραγική η κατάστασή της. Κρίμα, πολύ στενοχωρήθηκα. Η γλυκούλα μου… Δεν μπορώ να μιλήσω… Θα πάρω τηλέφωνο τώρα την κόρη μου να δω τι γίνεται» είπε σχεδόν σαστισμένος ο ηθοποιός, αναφερόμενος στην κόρη του Σάντρα Βουτσά την οποία απέκτησε με την Έρρικα Μπρόγιερ.

Ο γάμος με τον Κώστα Βουτσά

Η Έρρικα Μπρόγιερ το 1965 παντρεύτηκε τον Κώστα Βουτσά και μαζί απέκτησαν μία κόρη, τη Σάντρα. Η αδελφή της Μαργαρίτα Μπρόγιερ είναι μητέρα της Κρίστυς Τσολακάκη. Πεθερά του Νίκου Χατζηνικολάου. Η Έρρικα Μπρόγιερ έχει δηλώσει ότι «Η πιο τσαχπίνα ήμουν εγώ. Η Μαργαρίτα ήταν πιο όμορφη, είχε ωραίο κεφάλι. Γι’ αυτό και την κυνηγούσαν οι μικρότεροι άνδρες, ενώ εμένα οι ηλικιωμένοι, γιατί είχα baby face και με χάζευαν».

Με τον Κώστα Βουτσά ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας έπειτα από δύο χρόνια σχέσης, Αυτός ήταν ο πρώτος γάμος του ηθοποιού, αλλά λίγο αργότερα πήραν την απόφαση να χωρίσουν. “Ο Κώστας πάντοτε ήταν γυναικάς. Μόνος του μου είχε πει, όταν πια χωρίσαμε «Έρρικα, αυτό με τα χρόνια επιδεινώνεται». Τουλάχιστον, ο Κώστας τα έλεγε. Άλλοι δεν τα λένε” έχει δηλώσει παλιότερα η Έρρικα Μπρόγιερ.

Μετά το διαζύγιο τους, ο Κώστας Βουτσάς παντρεύτηκε τη δεύτερη σύζυγό του, Θεανώ Παπασπύρου και η Έρρικα Μπρόγιερα παντρεύτηκε ξανά, τον Γιάννη Μαρινάκη. «Ξαναπαντρεύτηκα αργότερα έναν άνθρωπο, διαφορετικό στιλ από τον Κώστα», είχε δηλώσει. «Τον δεύτερο σύζυγό μου τον γνώρισα 50 ετών.

Ήταν γλυκός, στοργικός, ανοιχτοχέρης, όμορφος, χαρούμενος, είχε πολλά προσόντα. Τελείως άλλο στιλ από τον Κώστα. Αλλά, αν μου έλεγαν ποιον από τους δύο θα διάλεγα τώρα, θα διάλεγα τον Κώστα πάλι, όχι για να τον παντρευτώ, μόνο σαν σχέση. Μάλλον ο Κώστας ήταν ο έρωτας της ζωής μου. Ο Κώστας είναι πανέξυπνος κι αυτό είναι μεγάλη δουλειά. Η εξυπνάδα είναι το πρώτο και μετά είναι η ομορφιά για τον άντρα, αλλά και για τη γυναίκα», είχε πει η Έρρικα Μπρόγιερ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments