Lifestyle

Μέγκαν Μαρκλ – Χάρι σπίτι: Μετά τον Καναδά αναζητούν κατοικία και στο Λος Άντζελες

Μέγκαν Μαρκλ – Χάρι σπίτι: Μετά τον Καναδά αναζητούν κατοικία και στο Λος Άντζελες
Μέγκαν Μαρκλ - Χάρι σπίτι: Το ζευγάρι ετοιμάζεται λίγο νωρίτερα για το καλοκαίρι καθώς ψάχνει κατοικία στο Λος Άντζελες για τις διακοπές.

Μέγκαν Μαρκλ – Χάρι σπίτι: Το ζευγάρι, ακόμα δεν ήρθε το καλοκαίρι και χωρίς ακόμα να προλάβει να εγκατασταθεί στον Καναδά, ψάχνει σπίτι για την περίοδο των διακοπών στο Λος Άντζελες. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το αμερικάνικο People επικαλούμενο πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού, μετά την εγκατάσταση τους στην πόλη του Καναδά, ζήτησαν από τον μεσίτη τους να αναζητήσει σπίτι στη θάλασσα στο Λος Άντζελες, το μέρος απ΄όπου κατάγεται ούτως ή άλλως η Μέγκαν.

Φαίνεται πως παρά το ότι η μητέρα της έχει σπίτι εκεί, δεν θέλουν να μένουν μαζί της, αλλά θέλουν κάποιους μήνες το χρόνο να είναι κοντά της για να φροντίζει εκείνη τον Άρτσι σε περίπτωση που θέλουν να μείνουν οι δυο τους. Κι αφού τον χειμώνα θα τον περνάνε στον Καναδά και το Λος Άντζελες θα το έχουν για τους πιο θερμούς μήνες ή για περιστάσεις όπως η επερχόμενη με τα Όσκαρ που η Μέγκαν έχει βάλει στόχο να βρεθεί ως υποψήφια κάποια στιγμή, τότε στην πατρίδα του Χάρι πότε θα επιστρέφουν; Πότε θα βλέπουν οι συγγενείς του τον ίδιο και τον Άρτσι;

Προς το παρόν κάτι τέτοιο δεν βρίσκεται ανάμεσα στις σκοτούρες τους και πώς θα μπορούσε άλλωστε, όταν περνούν μια πολύ ήρεμη ζωή με βόλτες στα πάρκα, με ελεύθερο χρόνο που έχουν για το μωρό και τα σκυλιά τους και με τη γιόγκα που κάνουν..; Φαίνεται πάντως πως την πρόσκληση της Madonna για τη Νέα Υόρκη δεν θα την αποδεχτούν. Τουλάχιστον όχι προς το παρόν. Άλλωστε, κι η Νέα Υόρκη είναι εξίσου επίφοβη για παπαράτσι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments