Ελλάδα

Τοξοβόλος του Συντάγματος γιάφκα: Εντοπίστηκε νέο κρησφύγετό του στο κέντρο της Αθήνας

Τοξοβόλος του Συντάγματος γιάφκα: Εντοπίστηκε νέο κρησφύγετό του στο κέντρο της Αθήνας
Τοξοβόλος του Συντάγματος γιάφκα: Φέρεται να το είχε νοικιάσει η Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου με πλαστά στοιχεία.

Τοξοβόλος του Συντάγματος γιάφκα: Νέο κρησφύγετο του Γιάννη Μιχαηλίδη, του λεγόμενου «Τοξοβόλος του Συντάγματος», εντοπίστηκε από την Αντιτρομοκρατική το βράδυ της Κυριακής 9 Φεβρουαρίου 2020 στην οδό Οιδίποδος 35 στα Σεπόλια. Το διαμέρισμα εντοπίστηκε από πληροφορίες που πρόεκυψαν μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων και των πλαστών ταυτοτήτων, που χρησιμοποιούσαν οι συλληφθέντες στην Αγία Παρασκευή, Γιάννης Μιχαηλίδης, Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου και Δήμητρα-Ευδοξία Βαλαβάνη.

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛΑΣ, το διαμέρισμα ενοικίαζε από τον περασμένο Οκτώβριο η κ. Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου και πιθανότατα έμενε εκεί, χρησιμοποιώντας την πλαστή ταυτότητα με τη φωτογραφία της και τα στοιχεία Λαμπίρη Ζωή του Πέτρου. Μέχρι και αυτή την ώρα το διαμέρισμα ερευνάται από την Εγκληματολογική και την Αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Όπως έγινε γνωστό, έχουν βρεθεί 2 κινητά τηλέφωνα, εκ των οποίων το ένα σε λειτουργία, ένα λάπτοπ, πολλά κλειδιά και ένας φορητός ασύρματος. Η έρευνα συνεχίζεται.

Το πρώτο κρησφύγετο του Τοξοβόλου του Συντάγματος

Το πρώτο κρησφύγετο του “Τοξοβόλου”, στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στα Πατήσια, είχε βρεθεί την περασμένη Παρασκευή και μάλιστα λίγο πριν ένας καθαριστής, τον οποίο είχε προσλάβει έναντι 60 ευρώ ένας άνδρας – μυστήριο, το καθαρίσει. Στο διαμέρισμα εκείνο, το οποίο είχε νοικιάσει με τα πραγματικά της στοιχεία η Δήμητρα Βαλαβάνη, φίλη του “Τοξοβόλου”, βρέθηκαν εξαρτήματα drone, κάρτες μνήμης και sim, κινητά αλλά όχι όπλα ή λεφτά από ληστείες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments