Ελλάδα

Χαλκιδική νεκρή: Η σορός μιας 69χρονης βρέθηκε σε θαλάσσια περιοχή στις Νέες Φώκιες 

Χαλκιδική νεκρή: Η σορός μιας 69χρονης βρέθηκε σε θαλάσσια περιοχή στις Νέες Φώκιες 
Χαλκιδική νεκρή: Το σκάφος του Λιμενικού Σώματος ανέσυρε τη σορό της άτυχης γυναίκας και ακολούθησε η μεταφορά της στο Κέντρο Υγείας Μουδανιών, παράλληλα παραμένουν άγνωστα τα αίτια του θανάτου της.

Χαλκιδική νεκρή: Εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης εντόπισαν το πρωί της Δευτέρας 10 Φεβρουαρίου τη σορό μιας γυναίκας σε θαλάσσια περιοχή, στις Νέες Φώκιες Χαλκιδικής. Πρόκειται για μια 69χρονη γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή από τις Καλύβες Χαλκιδικής, τα ίχνη της οποίας αναζητούνταν τα τελευταία 24ωρα. Ειδικότερα, στο σημείο μετέβη σκάφος του Λιμενικού Σώματος, που ανέσυρε τη σορό της γυναίκας και ακολούθησε η μεταφορά της στο Κέντρο Υγείας Μουδανιών, όπου η 69χρονη αναγνωρίστηκε από οικείους της.

Παράλληλα, ήδη παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή για να διερευνηθεί η αιτία θανάτου της άτυχης γυναίκας. Ωστόσο, από την περασμένη Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, όταν και δηλώθηκε η εξαφάνισή της 69χρονης, ήταν σε εξέλιξη έρευνες της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού με τη συμμετοχή εθελοντών και ιδιωτών. Μάλιστα για την περίπτωσή της είχε ενεργοποιηθεί η υπηρεσία “Silver Alert”. Τις συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή της ερευνά η Αστυνομία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments