Video

Σταμάτης Κραουνάκης στίχοι: Τι απαντά ο γνωστός συνθέτης για τον σάλο που ξέσπασε

Σταμάτης Κραουνάκης στίχοι: Τι απαντά ο γνωστός συνθέτης για τον σάλο που ξέσπασε
Σταμάτης Κραουνάκης στίχοι: O γνωστός  συνθέτης και τραγουδιστής σχολίασε μέσα από τον προσωπικό του Facebook τη θύελλα αντιδράσεων που ξέσπασε στα social media για τους αυτοσχέδιους στίχους που δημιούργησε και τραγούδησε.

Σταμάτης Κραουνάκης στίχοι: O γνωστός  συνθέτης και τραγουδιστής σχολίασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό του στο Facebook τον σάλο που ξέσπασε στα social media για τους αυτοσχέδιους στίχους που δημιούργησε και τραγούδησε ο συνθέτης στην κοπή της πίτας των εργαζομένων στο υπουργείο Πολιτισμού.

Δεν κανει να κολαστω πρωινιατικα Αλλα μαθαινω οτι δημοσιοκαφρα πολυ συγκεκριμενο εξαπτερυγο της Μενδωνας,τηλεφωνει…

Gepostet von Stamatis Kraounakis am Sonntag, 9. Februar 2020

Ειδικότερα, οι στίχοι ήταν: «Να μείνουνε τα αρχαία, να μείνουνε in situ αλλιώς ο εχθρός θα φάει το μ@@ν@ του. Ίου ίου ίου αυτού του υπουργείου πολύ αμφισβητείται εν τέλει η τιμή του» με αποτέλεσμα κάποιοι εργαζόμενοι να γελάνε και άλλοι να… «παγώνουν». Ωστόσο σε ανάρτησή του στο Facebook ο Σταμάτης Κραουνάκης μίλησε για «πλάκα στην αυτοσχέδια Παράβασή μου» υποστηρίζοντας ότι «ο εχθρός είναι κάτι μη προσδιορίσιμο, Παρόλα αυτά εδώ και χρόνια Ορατός». Τέλος ο συνθέτης σχολίασε για μία ακόμη φορά με καυστικό τρόπο την υπουργό Πολιτισμού και τα ΜΜΕ και απειλώντας με μηνύσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments