Αθλητισμός

Βασίλης Μπάρκας μεταγραφή: Στραμμένα πάνω του τα βλέμματα των σκάουτερ

Βασίλης Μπάρκας μεταγραφή: Στραμμένα πάνω του τα βλέμματα των σκάουτερ
Βασίλης Μπάρκας μεταγραφή: Άρεσε στους σκάουτερ η εμφάνιση του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Βασίλης Μπάρκας μεταγραφή: Τον “κιτρινόμαυρο” Βασίλη Μπάρκα παρακολούθησαν στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό αρκετοί σκάουτερ. Η Ένωση επικράτησε του “τριφυλλιού” την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, με σκορ 1-0 και γκολ του Σέρχιο Αραούχο, ωστόσο στις εξέδρες τα μάτια ήταν στραμμένα στον Βασίλη Μπάρκα. Ο διεθνής γκολκίπερ μπορεί να μην ίδρωσε ιδιαίτερα στο ματς, ήταν ωστόσο εκεί που έπρεπε, τη στιγμή που χρειαζόταν για να “σώσει” την ομάδα του με τις παρεμβάσεις του.

Η εμφάνισή του αυτή εντυπωσίασε τους ξένους σκάουτερ που βρέθηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Μάλιστα, σύμφωνα με την “Ώρα των σπορ”, κάποιοι εξ αυτών βρέθηκαν στην Αθήνα και στο γήπεδο αποκλειστικά για τον τερματοφύλακα. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το ότι τον τελευταίο καιρό το όνομα του ακούγεται όλο και περισσότερο για μεταγραφή, φουντώνει τις φήμες που τον θέλουν να σκέφτεται το ενδεχόμενο του εξωτερικού. Άλλωστε και ο ίδιος δεν έκρυψε ποτέ πως θα ήθελε να αγωνιστεί και εκτός συνόρων. Άλλωστε δεν είναι μόνο το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Και στο προηγούμενο σημαντικό ματς της Ένωσης με αντίπαλο τον Ολυμπιακό πάλι είχαν βρεθεί αρκετοί σκάουτερ στο Ολυμπιακό Στάδιο για να τον παρακολουθήσουν.Ο Έλληνας γκολκίπερ τα πήγε και τότε καλά έχοντας μάλιστα μεγάλο μερίδιο ευθύνης για το μηδέν παθητικό που κράτησε η ομάδα του. Υπενθυμίζεται, ότι ο ίδιος ο Μπάρκας είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή, αλλά έδειξε προτίμηση για το καλοκαίρι. Άλλωστε δεν είναι πολλές οι ομάδες που κινούνται για τερματοφύλακα στα μέσα της σεζόν.

Το σίγουρο είναι ότι ο Ενωσίτης αρέσει σε πολλούς και τα πάντα είναι ανοιχτά. Πάντως σημειώνεται, πως ο 25χρονος αποτελεί για πολλά κλαμπ ένα ιδιαίτερα δυνατό «project». Από την πλευρά της η ΑΕΚ θα ήθελε να τον πουλήσει και θα ήταν μάλλον ευχαριστημένη με ένα ποσό άνω των πέντε εκατομμυρίων ευρώ, με το ιδανικό deal να κυμαίνεται γύρω στα οχτώ εκατομμύρια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments