Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Λαμία: Τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς για τον επαναληπτικό

Ολυμπιακός – Λαμία: Τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς για τον επαναληπτικό
Ολυμπιακός - Λαμία: Ο Πέδρο Μαρτίνς σκοπεύει να βάλει αρκετούς βασικούς στο παιχνίδι Κυπέλλου.

Ολυμπιακός – Λαμία: Οι προπονητές συνηθίζουν να κάνουν αλλαγές στα παιχνίδια Κυπέλλου. Ειδικότερα όταν είναι με ομάδες χαμηλότερης δυναμικότητας. Μπορεί ο Πέδρο Μαρτίνς να είχε στα πλάνα του να ξεκουράσει παίκτες στα ματς με την Λαμία, αλλά τα πλάνα του άλλαξαν. Το 0-0 του πρώτου παιχνιδιού δίνει προβάδισμα στον Ολυμπιακό, ωστόσο τα πάντα είναι ανοιχτά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πορτογάλος τεχνικός έχει σκοπό να χρησιμοποιήσει στην αρχική ενδεκάδα κάποιους βασικούς ποδοσφαιριστές. Οι Γκιγιέρμε, Μασούρας και Τσιμίκας έχουν δηλωθεί να εκτίσουν την ποινή τους στο παιχνίδι με τους «κυανέρυθρους». Οπότε, ο Μαρτίνς θα τους ξεκινήσει στον επαναληπτικό με την Λαμία. Αν ο Ομάρ δεν δεχόταν την κόκκινη στο Περιστέρι, τότε και ο Νορβηγός θα έπαιρνε φανέλα βασικού στο παιχνίδι Κυπέλλου.

Το πλάνο για Ελ Αραμπί

Είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να δούμε ακόμα και τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Και υπάρχει εξήγηση για τη σκέψη που έχει κάνει ο Μαρτίνς να ξεκινήσει τον Μαροκινό. Ο Ελ Αραμπί θα παίξει δεδομένα βασικός με Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη (20/2), με ΠΑΟΚ στην Τούμπα (23/2) και με Άρσεναλ στο Λονδίνο (27/2).

Επειδή ο επαναληπτικός με την Λαμία είναι ειδικών συνθηκών και επειδή η Λαμία είναι πιο δυσκολοκατάβλητη ομάδα από τον Πανιώνιο, το πιθανότερο είναι να δούμε τον Μαροκινό την Τετάρτη (12/2), στο ματς με τους Νεοσμυρνιώτες να τον «καλύψει» ο Χασάν και ο Ελ Αραμπί να πάει όσο το δυνατόν πιο φρέσκος στην τριάδα – φωτιά με Άρσεναλ, ΠΑΟΚ, Άρσεναλ. Σε ό,τι έχει να κάνει με τους υπόλοιπους θεωρητικά «βασικούς», περισσότερα θα φανούν στην προπόνηση της Τρίτης (11/2).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments