Ελλάδα

Λασίθι πυροβολισμοί: Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη του φονικού – Σε κρίσιμη κατάσταση ο γιος

Λασίθι πυροβολισμοί: Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη του φονικού – Σε κρίσιμη κατάσταση ο γιος
Λασίθι πυροβολισμοί: Ο 43χρονος δράστης φέρεται ότι πυροβόλησε και σκότωσε ένα 73χρονο πατέρα, τραυματίζοντας σοβαρά τον 45χρονο γιο του και πιο ελαφριά τον 52χρονο γαμπρό του.

Λασίθι πυροβολισμοί: Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές αρχές στην Κρήτη, προκειμένου να εντοπιστεί και να συλληφθεί ένας 43χρονος άνδρας, φερόμενος ως δράστη, του άγριου εγκλήματος κοντά στη Νεάπολη Λασιθίου. Ο δράστης φέρεται ότι πυροβόλησε και σκότωσε ένα 73χρονο πατέρα, τραυματίζοντας σοβαρά τον 45χρονο γιο του και πιο ελαφριά τον 52χρονο γαμπρό του.

Την ίδια ώρα, βαθιά είναι η οδύνη στην οικογένεια του 73χρονου θύματος της δολοφονίας και ταυτόχρονα η αγωνία για την εξέλιξη της υγείας του 45χρονου γιου του, ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, αφότου υπεβλήθη σε λεπτή χειρουργική επέμβαση. Ο 52χρονος γαμπρός του θύματος, που βρισκόταν κοντά στον τόπο της δολοφονίας, στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς τα σκάγια του δράστη δεν του προκάλεσαν σοβαρό τραυματισμό λόγω της απόστασης.

Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη, από την αγριότητα του εγκλήματος, καθώς σύμφωνα με το neakriti.gr, ο δράστης πέρασε με το αυτοκίνητό του και «γάζωσε», με το κυνηγετικό του όπλο, το σπίτι και το ποιμνιοστάσιο της οικογένειας των θυμάτων, με αποτέλεσμα ο 73χρονος να σκοτωθεί ακαριαία και ο 45χρονος να τραυματιστεί σοβαρά.

 

Κίνητρο του ύποπτου δράστη, φέρεται να αποτέλεσαν οι κτηματικές διαφορές που είχε με τα θύματά του.

Ο 43χρονος δράστης, ο οποίος αναζητείται και ο οποίος είναι γνώριμος της Αστυνομίας, κατηγορείται για ανθρωποκτονία και για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου.

Στα… βουνά αναζητούν τον δράστη

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, οι αστυνομικοί έκαναν επισταμένες έρευνες στα βουνά που βρίσκονται στην περιοχή και συγκεκριμένα στα ορεινά του Επάνω Μεραμβέλλου χωρίς όμως αποτέλεσμα. Σήμερα οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον προκειμένου να συλλάβουν τον 43χρονο.

Κρήτη: Το χρονικό του εγκλήματος

Όλα συνέβησαν στις 6 περίπου το απόγευμα της Δευτέρας όταν 73χρονος κτηνοτρόφος με τον 45χρονο γιο του και τον 53χρονο γαμπρό του, βρίσκονταν στο ποιμνιοστάσιο του ηλικιωμένου άνδρα στην περιοχή Περάμπελα στις Κουρούνες του νομού Λασιθίου. Οι τρεις άνδρες κάποια στιγμή είδαν τον 43χρονο να τους πλησιάζει με το αγροτικό του όχημα. Κατέβηκε από το αυτοκίνητο και αφού είχαν μία έντονη συζήτηση για κάποιες κτηματικές διαφορές που είχαν, ο 43χρονος έβγαλε καραμπίνα και πυροβόλησε σκορπίζοντας τον θάνατο.

Ο 73χρονος έπεσε νεκρός ενώ ο 45χρονος γιος του δέχθηκε μία σφαίρα στην κοιλιά και λεπεσεαιμόφυρτος. Την ίδια στιγμή, ο 53χρονος τραυματίστηκε ελαφρά από τα σκάγια. Μετά τους πυροβολισμούς ο δράστης μπήκε στο αγροτικό του και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Αμέσως κλήθηκαν οι Αρχές με τους αστυνομικούς να ξεκινούν τις έρευνες για την διαλεύκανση της υπόθεσης ενώ εξαπολύουν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments