Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Τα πλάνα του Γιώργου Δώνη για την μεγάλη ανατροπή

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Τα πλάνα του Γιώργου Δώνη για την μεγάλη ανατροπή
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Οι "Πράσινοι" παρουσιάζονται έτοιμοι να παλέψουν κόντρα στον "Δικέφαλο του Βορρά" προκειμένου να αντιστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να πανηγυρίσουν μπροστά στο κοινό του μεγάλη πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Στο ΟΑΚΑ αναμένεται να “πέσουν τα φώτα” απόψε με τους “Πράσινους” να ρίχνονται εκ νέου στη μάχη του κυπέλλου. Απέναντι τους ο ΠΑΟΚ, με την ομάδα από τη Θεσσαλονίκη να έρχεται στην Αθήνα έχοντας ως προίκα το 2-0 του πρώτου μεταξύ τους αγώνα για τη προημιτελική φάση του θεσμού. Η υπόθεση πρόκριση αποτελεί δύσκολη υπόθεση για το “Τριφύλλι”, ωστόσο δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να μπει στο κόλπο της διεκδίκησης και να φέρει τα πάνω – κάτω στο ζευγάρι.

Ο τεχνικός των “Πράσινων”, Γιώργος Δώνης περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του να τα δώσουν όλα, καθώς για τον Παναθηναϊκό το Κύπελλο Ελλάδος αποτελεί από το ξεκίνημα της σεζόν τον βασικό στόχο. Πέραν του Εμάνουελ Ινσούα – ο Αργεντινός ταλαιπωρείται με κάκωση στο γόνατο – άπαντες είναι διαθέσιμοι για τη σπουδαία αναμέτρηση, με τον Γιώργο Δώνη να παρατάσσει τη καλύτερη δυνατή ενδεκάδα προκειμένου η ομάδα του να πιέσει τον ΠΑΟΚ από το πρώτο λεπτό του αγώνα κυνηγώντας ένα γρήγορο τέρμα που θα τους βάλει γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Αναλυτικά, ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Σωκράτη Διούδη κάτω από τα δοκάρια, τοποθετώντας στην τετράδα της άμυνας τους Χατζηθεοδωρίδη, Γιόχανσον, Πούγγουρα και Σένκεφελντ. Στον χώρο του κέντρου οι “Πράσινοι” θα έχουν τους Κουρμπέλη και Δώνη στον άξονα, ενώ στα φτερά θα αγωνιστούν οι Χατζηγιοβάννης και Νάγκι. Όσον αφορά την επίθεση, ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να ρίξει στη μάχη ως φουνταριστό τον Φεντερίκο Μακέντα τοποθετώντας πίσω σε ελεύθερο ρόλο τον Ζαχίντ.

Η υπόλοιπη αποστολή του “Τριφυλλιού” απαρτίζεται από τους Χριστογεώργος, Κολοβέτσιος, Κολοβός, Αποστολάκης, Μπεκ, Μπουζούκης, Περέα, Αγιούμπ, Ανουάρ, Νούνες και Καμπετσή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments