Διεθνή

Κορονοϊός – Air China: Διακόπτει τις πτήσεις προς Αθήνα έως τις 25 Μαρτίου

Κορονοϊός – Air China: Διακόπτει τις πτήσεις προς Αθήνα έως τις 25 Μαρτίου
Κορονοϊός - Air China: Διακόπτει λόγω κορονοϊού έως τέλη Μαρτίου τις πτήσεις προς Αθήνα η Air China.

Κορονοϊός –  Air China: Ο κορονοϊός επηρεάζει και την απευθείας αεροπορική σύνδεση της Ελλάδας με την Κίνα.  Όπως ανακοίνωσε η Air China διακόπτει τα δρομολόγιά της μέχρι τις 25 Μαρτίου. Για όσους έχουν κλείσει εισιτήρια σε αυτές τις ημερομηνίες η εταιρία τους καλύπτει πλήρως καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν σε άλλες ημερομηνίες τις κρατήσεις τους όταν ξαναρχίσουν τα δρομολόγια, είτε να πάρουν πίσω τα χρήματά τους.

Βέβαια εκτός από τις πτήσεις επηρεάζεται και η οικονομία:

«Μεγάλο μέρος της οικονομικής δραστηριότητας που εμποδίζεται από τον ιό, ιδιαίτερα της παραγωγής προϊόντων, θα μετατεθεί μάλλον παρά θα ακυρωθεί», σημείωσε ο οίκος, προσθέτοντας: «Αν υπάρξει ένα αποτέλεσμα αναπλήρωσης, η προοπτική της οικονομίας για το 2021 θα μπορούσε να είναι ακόμη και ελαφρά καλύτερη από την τρέχουσα βασική πρόβλεψή μας (για ρυθμό ανάπτυξης) 1,2%».

Αρνητικό το ύποπτο κρούσμα στο “Αττικόν”:

Αρνητικό για κορονοϊό είναι το δείγμα του 33χρονου Κινέζου ο οποίος προσήλθε χθες το βράδυ οικειοθελώς σε ιδιωτικό νοσοκομείο με συμπτώματα ίωσης και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο “Αττικόν” νοσοκομείο. Το κρούσμα κρίθηκε ύποπτο καθώς ο 33χρονος είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην Κίνα. Για το λόγο αυτό υποβλήθηκε σε τεστ το οποίο όπως έγινε γνωστό σήμερα το πρωί πως είναι αρνητικό.

Το πρωί, πριν γίνει γνωστό ότι ο 33χρονος δεν έχει προσβληθεί από κορονοϊό, όταν οι γιατροί τον επισκέφτηκαν για να τον εξετάσουν, ο ασθενής δεν είχε υψηλό πυρετό. Η θερμοκρασία του ήταν κάτω του 38 και μάλιστα, αφού μιλάει ελληνικά, είπε στους γιατρούς ότι ένιωθε καλύτερα. Μετά το αποτέλεσμα των εξετάσεων, ο 33χρονος Κινέζος θα μεταφερθεί σε κανονικό θάλαμο του νοσοκομείου και αν η υγεία του το επιτρέψει, μπορεί να πάρει και εξιτήριο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments