Αθλητισμός

Φέρνει ψηλό ο Γιαννακόπουλος

Φέρνει ψηλό ο Γιαννακόπουλος
Λίγες ημέρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία για τη δυνατότητα μεταγραφών στην Ευρωλίγκα οι "Πράσινοι" αναζητούν με εντατικούς ρυθμούς παίκτη στη θέση των ψηλών.

Η αδυναμία στη θέση “5” για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό είναι γνωστή. Μετά τον Γιώργο Παπαγιάννη οι “Πράσινοι” στερούνται αξιόπιστων λύσεων στη γραμμή των ψηλών, αποτέλεσμα το βήμα παραπάνω και η κατάληψη μιας εκ των θέσεων που χαρίζουν πλεονέκτημα έδρας στη φάση των “8” της Ευρωλίγκας να φαντάζει εξαιρετικά απίθανο.

Ο προπονητής του ‘Τριφυλλιού”, Ρικ Πιτίνο σε κάθε παιχνίδι της ομάδας του για την Ευρωλίγκα φροντίζει να προσπαθεί να κρύβει την ολοφάνερη αδυναμία της ομάδας του, ωστόσο όσο ο χρόνος κυλά και η διοργάνωση προχωρά στα… σημαντικά αυτός δεν μπορεί να συνεχιστεί. Ο Αμερικανός σε συνεργασία με τη διοίκηση του συλλόγου αναζητά τον ιδανικό παίκτη που θα έρθει και με το… καλημέρα θα δώσει λύσεις στη πεντάδα του “Τριφυλλιού” στα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν.

Η αγορά της Κίνας αποτελεί διαχρονική επιλογή για τους “Πράσινους”, ειδικά τώρα που ο κορονοϊός θέτει το εγχώριο πρωτάθλημα σε αμφιβολία ως προς τη διεξαγωγή του. Πέρα από τη συγκεκριμένη αγορά όμως, το “Τριφύλλι” διατηρεί σταθερά ανοιχτές κεραίες και στην Ευρώπη τσεκάροντας διαρκώς παίκτες που μπορούν να σταθούν επάξια στο επίπεδο της Ευρωλίγκα.

Ο Πιτίνο έχει εντοπίσει δύο περιπτώσεις και σε Ιταλία και Ρωσία και μένει να φανεί ποιος θα είναι ο σέντερ που θα προστεθεί δίπλα στον Γιώργο Παπαγιάννη. Το να μη γίνει μεταγραφή θα είναι μεγάλη έκπληξη, αφού είναι ολοφάνερο ότι η φροντ-λάιν του Παναθηναϊκού έχει προβλήματα που δεν μπορούν να λυθούν με το υπάρχον υλικό. Και βέβαια οι “Πράσινοι”, έχοντας πολύ δύσκολο πρόγραμμα μπροστά τους, θα πρέπει να προσέξουν να μην την πατήσουν και μείνουν εκτός οκτάδας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments