Ελλάδα

Υπουργείο εσωτερικών μεταναστευτικό: Οι νησιώτες έδιωξαν Κασιδιάρη – Λαγό από τη συγκέντρωση

Υπουργείο εσωτερικών μεταναστευτικό: Οι νησιώτες έδιωξαν Κασιδιάρη – Λαγό από τη συγκέντρωση
Υπουργείο εσωτερικών μεταναστευτικό: Οι κάτοικοι των νησιών που διαμαρτύρονται για τις κλειστές δομές έδιωξαν από την συγκέντρωση τους Ηλία Κασιδιάρη και Γιάννη Λαγό.

Υπουργείο εσωτερικών μεταναστευτικό: Πριν λίγες ημέρες η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι θα δημιουργηθούν κλειστές δομές φιλοξενίας μεταναστών σε ορισμένα νησιά. Αυτό δεν άρεσε καθόλου στους κατοίκους που από την πρώτη στιγμή έδειξαν την αντίθεση τους. Μάλιστα, ορισμένοι εξ ατών ήρθαν μέχρι την Αθήνα οργανώνοντας συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εσωτερικών.

Η παρουσία τους ήταν έντονη και χωρίς να έχει συμβεί το παραμικρό. Ωστόσο λίγη ώρα αργότερα δημιουργήθηκε ένταση όταν έκαναν την εμφάνιση τους οι Ηλίας Κασιδιάρης και Γιάννης Λαγός μαζί με άλλα ακροδεξιά στοιχεία. Οι συγκεκριμένοι θέλησαν να βρεθούν εκεί προκειμένου με τη γνωστή ρητορική μίσους να μπορέσουν να προσηλυτίσουν  κάποιους ανθρώπους.

Η αντίδραση των διοργανωτών ήταν άμεση καθώς έδειξα την ενόχληση τους με την παρουσία των μελών της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα, οι νησιώτες άρχισαν να φωνάζουν “έξω οι φασίστες” και “έξω οι δολοφόνοι” δείχνοντας ότι δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση μαζί τους.  «Δεν έχουν καμία σχέση με τον αγώνα των νησιωτών, έξω οι φασίστες από την συγκέντρωση», φώναζαν από τα μεγάφωνα. Ευτυχώς με την παρέμβαση κάποιων παρευρισκομένων τα πνεύματα δεν οξύνθηκαν περαιτέρω.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments