Κόσμος

Κορωνοϊός Apple: Προετοιμάζεται να επαναλειτουργήσει κάποια από τα καταστήματά της στο Πεκίνο

Κορωνοϊός Apple: Προετοιμάζεται να επαναλειτουργήσει κάποια από τα καταστήματά της στο Πεκίνο
Κορωνοϊός Apple: Η γνωστή εταιρία ετοιμάζεται να θέσει ξανά σε λειτουργία κάποια από τα καταστήματα της στο Πεκίνο.

Κορωνοϊός Apple:Η εταιρεία τηλεπικοινωνιών Apple προγραμματίζει να επαναλειτουργήσει ορισμένα υποκαταστήματα της στο Πεκίνο από την Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου, αλλά με περιορισμένο ωράριο, σύμφωνα με ανάρτησή της στην ιστοσελίδα της. Την ίδια στιγμή πολλά από τα υπόλοιπα υποκαταστήματά της στην ηπειρωτική Κίνα θα παραμείνουν κλειστά ως μέτρο προφύλαξης για την επέκταση της επιδημίας του Κορωνοϊόυ.

Στις 8 Φεβρουαρίου η εταιρεία είχε ανακοινώσει πως κάνει προετοιμασίες προκειμένου να επαναλειτουργήσουν τα επίσημα υποκαταστήματά της, αναστέλλοντας την απόφαση για κλείσιμό τους που είχε λάβει στις αρχές του μηνός.

Με βάση την ίδια ανακοίνωση, τα πέντε καταστήματα της Apple στο Πεκίνο θα λειτουργούν από τη 14η Φεβρουαρίου από τις 11.00 έως τις 18.00, τοπική ώρα, ένα ωράριο κατά πολύ μειωμένο από το 10.00-22.00, που ίσχυε προτού ενσκήψει η επιδημία, η οποία ανάγκασε την εταιρεία να υπακούσει στις προτροπές των αρχών σε πολίτες κι επιχειρήσεις να λάβουν μέτρα και περιορισμούς ώστε να αποτραπεί η περαιτέρω επέκτασή της. Τα υποκαταστήματά της σε άλλες μεγαλουπόλεις, όπως η Σεντζέν, ή η Σανγκάη, θα παραμείνουν κλειστά μέχρι νεωτέρας.

«Ενόψει των μέτρων δημοσίας υγείας και πρόληψης, ορισμένα από τα καταστήματα λιανικής πώλησης θα παραμείνουν προσωρινώς κλειστά», τονίζεται στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της εταιρείας, στην οποία καλούνται επίσης οι πελάτες που επισκέπτονται τα υποκαταστήματά της να φορούν μάσκα και να συμμορφούνται στα μέτρα λήψης της θερμοκρασίας τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Διαβάστε Eπίσης