Αθλητισμός

Μαρίνος Ουζουνίδης ΑΠΟΕΛ: Στο μυαλό του τα ψώνια από Ελλάδα

Μαρίνος Ουζουνίδης ΑΠΟΕΛ: Στο μυαλό του τα ψώνια από Ελλάδα
Μαρίνος Ουζουνίδης ΑΠΟΕΛ: Ο έμπειρος τεχνικός έχει στο μυαλό του δυο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Μαρίνος Ουζουνίδης ΑΠΟΕΛ: Ο έμπειρος τεχνικός έχει περάσει από τον πάγκο πολλών Ελληνικών ομάδων. Ωστόσο το όνομα του το “έφτιαξε” στον Παναθηναϊκό όταν με δύσκολες συνθήκες κατάφερε να παρουσιάσει μια πολύ καλή ομάδα. Ακολούθησε η ΑΕΚ που ήταν πρωταθλήτρια και είχε σαν μεγάλο στόχο να επιστρέψει στους ομίλους του Champions League.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν τα πήγε τόσο καλά στον “κιτρινόμαυρο” πάγκο και μετά από ένα παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ παραιτήθηκε. Τότε είχε πάρει την απόφαση να ξεκουραστεί για ένα διάστημα. Για μεγάλο χρονικό διάστημα περίμενε μια καλή πρόταση από ομάδα του εξωτερικού. Τελικά αυτή δεν ήρθε ποτέ και ο Έλληνας τεχνικός κατέληξε στην Κύπρο.

Θέλει παίκτες από Super League στον ΑΠΟΕΛ

Πριν λίγες ημέρες ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ ανέλαβε και επίσημα τον ΑΠΟΕΛ. Μπορεί να μην έχει τη δυνατότητα να κάνει αλλαγές στο ρόστερ μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να σκέφτεται την επόμενη χρονιά. Φυσικά στην μεταγραφική του λίστα βρίσκονται κάποιοι παίκτες που αγωνίζονται στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το Sportime υπάρχουν δυο ποδοσφαιριστές σε ομάδες της Super League που είναι στα πλάνα του Ουζουνίδη. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι πρόκειται για έναν παίκτη του Παναθηναϊκού και έναν της ΑΕΚ. Το δημοσίευμα δεν κάνει περισσότερες αποκαλύψεις όπως για παράδειγμα ποιοι είναι αυτοί οι παίκτες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments