Lifestyle

My Style Rocks Ευρυδίκη: Θα αποχωρήσει… «για να μην πλακώσει καμία στο ξύλο»

My Style Rocks Ευρυδίκη: Θα αποχωρήσει… «για να μην πλακώσει καμία στο ξύλο»
My Style Rocks Ευρυδίκη: «Ο καθένας παίρνει τη συμπεριφορά που του αξίζει», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

My Style Rocks Ευρυδίκη: Ακόμα μια ένταση ξέσπασε στο πλατό του My Style Rocks 3. Πρωταγωνίστριες η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Κορίνα Αδραματίδου. Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου εμφανίστηκε μπροστά στις συμπαίκτριες της ώστε να την βαθμολογήσουν για την ενδυματολογική της επιλογή.

Η Κορίνα Αδραματίδου βαθμολόγησε τη συμπαίκτρια της με 2. Η Κατερίνα Στικούδη της έδωσε τον λόγο για να αιτιολογήσει τον βαθμό της. «Αυτό το κουλ που θες να έχεις στην εμφάνιση σου να το έχεις και στον χαρακτήρα σου» της τόνισε η Κορίνα.

«Δεν είμαι κόλακας ψυχούλα μου. Γλείφτρα δεν είναι, ούτε υπήρξα, ούτε θα υπάρξω. Ανάγκη δεν το έχω, εσύ που το έχεις κάνε τη γλείφτρα εδώ. Εγώ ψεύτρα δεν είμαι ούτε γλείφτρα, ευχαριστώ. Θα ανεβάσω και τα μηνύματα που μου στέλνουν για σένα γιατί με προκαλείς. Δεν θα με κοροϊδεύουν εμένα μέσα στα μούτρα μου και θα λέω “ναι”.

Η Κορίνα είναι ένα διπρόσωπος άνθρωπος που κάνει πηγαδάκια και ελίσσεται σαν το φίδι. Από αυτά που έχω δει, γιατί δεν είμαι ηλίθια. Το λέω και μπροστά της. Νευριάζω πάρα πολύ. Νευριάζω τόσο πολύ που μου έρχεται να αποχωρήσω για να μην πλακώσω καμία στο ξύλο. Τόσο πολύ όμως, γιατί εγώ δεν πάω καλά, ειδικά όταν με προκαλούν. Δεν μπορώ αγάπη μου να είμαι ευγενική. Ο καθένας παίρνει τη συμπεριφορά που του αξίζει», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments