Αθλητισμός

Άρης – ΑΕΚ 0-1

Άρης – ΑΕΚ 0-1
Άρης - ΑΕΚ: Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής επικρατώντας με 1-0 του Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Άρης – ΑΕΚ: Με γκολ του Χρήστου Αλμπάνη μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης, η ΑΕΚ επικράτησε του Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για την 24η αγωνιστική της Super League και ανέβηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Με συνταγή αλά…. Παναθηναϊκός, η Ένωση έδωσε τη δική της “παράσταση” κόντρα στον Άρη, ο οποίος έχει παράπονα από τη διαιτητική ομάδα.

H ομάδα του Καρέρα λοιπόν αιφνιδίασε τον Άρη, άνοιξε πολύ νωρίς το σκορ και στο τέλος πήρε το “διπλό”.

Ο παίκτης που «πάγωσε» την έδρα του Άρη ήταν ένας από τους πιο φορμαρισμένος της Ένωσης, ο Χρήστος Αλμπάνης. Όλα ξεκίνησαν με ένα κλέψιμο στο χώρο της μεσαίας γραμμής για τους φιλοξενούμενους και μια κάθετη του Κρίστιτσιτς για τον Αλμπάνη, ο οποίος βρέθηκε τετ-α-τετ και με εύστοχο πλασέ έκανε το 0-1 μόλις στο 5′. Στη συνέχεια, ο Άρης πήρε μέτρα στο γήπεδο και έγινε πιεστικός για την Ένωση. Όχι όμως και αντίστοιχα επικίνδυνος αφού οι ευκαιρίες δεν ερχόντουσαν.

Στο ίδιο μοτίβο κινήθηκε και το δεύτερο μέρος. Η ΑΕΚ έκλεινε χώρους και αγωνιζόταν με βασική της επιθετική τακτική τις αντεπιθέσεις, ο Άρης πίεζε αλλά με ανούσιο τρόπο -ένα μακρινό σουτ του Γκάμα στο 58′ που έδιωξε ο Μπάρκας ήταν η μεγαλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων σε αυτό το μέρος- και 15 λεπτά πριν το τέλος, ο Καρέρα γύρισε το σύστημα σε 3-5-2 (κάτι που είχε κάνει και με τον Παναθηναϊκό αλλά στο 85′) και το διπλό «κλείδωσε» οριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments