Αθλητισμός

Χρήστος Δώνης μεταγραφή: Κίνηση που δείχνει πολλά για το μέλλον του

Χρήστος Δώνης μεταγραφή: Κίνηση που δείχνει πολλά για το μέλλον του
Χρήστος Δώνης μεταγραφή: Ο έμπειρος χαφ του Παναθηναϊκού προχώρησε σε μια κίνηση που δείχνει πολλά για τις προθέσεις του.

Χρήστος Δώνης μεταγραφή: Αν υπάρχει ένας παίκτης του Παναθηναϊκού που έχει δεχτεί έντονη κριτική αυτός είναι σίγουρα ο έμπειρος χαφ. Το γεγονός ότι είναι γιος του προπονητή τον έχει βάλει πολλές φορές στο στόχαστρο. Ωστόσο εκείνος δεν δείχνει να ακούει τις φωνές και συνεχίζει να δουλεύει σκληρά. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Χρήστος Δώνης είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του τη φετινή σεζόν.

Παρά τις καλές εμφανίσεις του, δεν έχει κληθεί ακόμα για να ανανεώσει το συμβόλαιο του. Αυτό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει. Ο ίδιος είναι συγκεντρωμένος στους στόχους του με τον Παναθηναϊκό και για την ώρα δεν έχει συμφωνήσει με κάποια άλλη ομάδα.

Η κίνηση για το μέλλον του Δώνη

Μετά την καθιέρωση στο αρχικό σχήμα, ο Δώνης έχει άλλο ένα μεγάλο όνειρο και ελπίζει ότι σύντομα θα το πραγματοποιήσει. Αυτό δεν είναι άλλο από την κλήση του στην Εθνική ομάδα. Η Ελλάδα θα δώσει κάποια φιλικά παιχνίδια μέσα στον Μάρτιο και ο έμπειρος χαφ ελπίζει ότι θα είναι μέσα στις επιλογές του Φαν’τ Σιπ. Ειδικότερα από τη στιγμή που ο Κώστας Γαλανόπουλος είναι τραυματίας.

Την ίδια στιγμή ο 25χρονος έκανε μια κίνηση που μπορεί να δείχνει πολλά για τις σκέψεις του. Ο έμπειρος μέσος φέρεται να έδωσε τα χέρια με την ProEleven του Μάρκος Γκονσάλβες. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα άνοιγμα του παίκτη προς την αγορά του εξωτερικού. Στο παρελθόν ανάλογη κίνηση είχαν κάνει οι Κάρλος Ζέκα και Γιώργος Κουτρουμπής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments