Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Κυριακή [16/02/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Κυριακή [16/02/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Κυριακή [16/02/20].

Αστρολόγος: Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Από τη θέση του στον Υδροχόο φροντίζει να είστε σε καλύτερη επαφή με τους άλλους. Αυτό κάνει όλη τη διαφορά, γι’ αυτό ελάτε πιο κοντά με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος σήμερα μέσα στους Ιχθύες. Θα περάσει στον Υδροχόο με την όπισθεν, όπου και θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 9 Μαρτίου. Σε αυτό το διάστημα θα επιστέψετε κι εσείς σε κάποια πράγματα. Θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες αναρρυθμίσεις και διορθωτικές κινήσεις. Η ανάδρομη πορεία του θα βοηθήσει να εντοπίσετε όσα σας έχουν ξεφύγει

Ο Άρης περνά στον Αιγόκερω σήμερα. Αυτή η θέση του θα σας βοηθήσει να δράσετε, για όσα απαιτούν την προσοχή σας. Και με τη Σελήνη στον Τοξότη, έχετε αίσια οπτική και ευρύτερη κατανόηση για όσα τεκταίνονται. Είναι μια Σελήνη που διευρύνει το σκεπτικό και τις κινήσεις σας. Ο Τοξότης είναι το ζώδιο της ευθύτητας και της ειλικρίνειας, γι’ αυτό θα εντοπίσετε τα σημεία αιχμής!

Την Κυριακή προσπαθήστε να διεκπεραιώσετε τις εκκρεμείς εργασίες σας από τις τελευταίες 3-4 ημέρες. Φροντίστε τη δική σας υγεία και την υγεία των αγαπημένων σας. Η μέρα μπορεί να σας δώσει πολλές ευκαιρίες… Αλλά μπορεί επίσης να σας κοστίσει πολλά, αν επιτρέψετε στην υπερηφάνεια και τον εγωισμό ή τη μανία για εξουσία να υπαγορεύσουν τις ενέργειές σας. Να θυμάστε οι συγκρούσεις καταστρέφουν τα καλά πράγματα στη ζωή σας. Οπότε το αν θα εμπλακείτε σε τσακωμούς σήμερα ή όχι, εξαρτάται εξ ολοκλήρου από την ωριμότητά σας.

Την Κυριακή μπορεί να συζητήσετε μελλοντικές ενέργειες που σχετίζονται με έγγραφα ή διατυπώσεις για τα περιουσιακά σας στοιχεία. Μπορεί να υπάρξει ένα ψυχρό κλίμα στην ερωτική σας ζωή, λόγω διαφορετικών επιθυμιών ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Σήμερα θα έχετε περισσότερα καθήκοντα και δεσμεύσεις στην οικογένειά σας. Γι’ αυτό κάντε τα πράγματα αργά, βήμα προς βήμα και αποφύγετε να φορτωθείτε υπερβολικά με υποχρεώσεις.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα επικεντρώσετε την προσοχή σας σε κάποιον συγγενή, που αντιμετωπίζει μια σοβαρή προσωπική ή οικογενειακή κρίση. Θα διαισθανθείτε ότι κάποιο άτομο που έχετε διακόψει τις επαφές εδώ και καιρό, σας σχολιάζει ή προσπαθεί να σας βλάψει.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Την Κυριακή θα έχετε τη χαρά να λάβετε κάποια ευχάριστα νέα σχετικά με τα χρήματα. Σήμερα η οικογένειά σας θα είναι πηγή ενέργειας και ξεχωριστών εμπειριών. Η ερωτική σας ζωή μπορεί επίσης να είναι ενδιαφέρουσα, αν δεν ασχοληθείτε πολύ με τη δουλειά σας ή τα προβλήματά σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα υπάρξει μια αναμενόμενη εξέλιξη στις προγραμματισμένες δεσμεύσεις και τα καθήκοντά σας. Είναι πιθανό να προκύψουν κάποια προβλήματα υγείας – ή ανησυχία σχετικά με την υγεία ενός αγαπημένου σας προσώπου. Σήμερα θα έχετε περισσότερες κοινωνικές, οικογενειακές ή επαγγελματικές επαφές.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Κυριακή στρέψτε την προσοχή σας σε συγκεκριμένες ενέργειες, που θέλετε να ολοκληρώσετε μέχρι το τέλος της ημέρας. Σήμερα οι οικονομικές σας υποθέσεις θα εξελιχθούν ευνοϊκά. Θα είστε πιο τολμηροί στον προγραμματισμό των ενεργειών σας και θα νιώθετε αισιόδοξοι για την εξέλιξή τους μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Εάν έχουν προκύψει προβλήματα στο σπίτι ή στην οικογένειά σας, δεν είναι πιθανό να βρείτε την καλύτερη λύση σήμερα. Όποια και αν είναι η φύση τους, θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να βρεθεί η σωστή λύση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments