Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Κυριακή [16/02/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Κυριακή [16/02/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Κυριακή [16/02/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Κυριακή [16/02/20].

  • Κριός

Θα βρείτε παρηγοριά στις τελετουργίες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τώρα είναι καλή στιγμή να καλλιεργήσετε μια καθημερινή ή εβδομαδιαία συνήθεια. Μπορεί να είναι οτιδήποτε: Ένα αφρόλουτρο πριν τον ύπνο, μεσημεριανή σιέστα, εξάσκηση κάθε σαββατοκύριακο. Ό, τι κι αν είναι, απολαύστε την εμπειρία και δώστε στον εαυτό σας κάτι να περιμένει.

  • Ταύρος

Έχετε το νου σας να μην κολλήσετε στη ρουτίνα σας. Είναι εύκολο να απορρίψετε μια πρόσκληση αν έχετε ήδη κανονίσει κάτι άλλο. Αυτό το αφρόλουτρο μπορεί να περιμένει. Αν οι φίλοι σας ή κάποιο σέξι άτομο σας ζητήσουν να βγείτε έξω, μην το σκέφτεστε. Κάντε το. Δεν έχετε απολύτως τίποτα να χάσετε.

  • Δίδυμοι

Δεν παίρνετε τίποτα πολύ στα σοβαρά τώρα. Κρίμα που οι άλλοι γύρω σας κάνουν λες και έφτασε το τέλος του κόσμου. Εσείς ξέρετε ότι δεν έχει σημασία – και αυτό είναι που μετράει. Αφήστε τους άλλους να κάνουν αυτό που θέλουν. Όταν το θέμα ξεφουσκώσει, όλα θα επιστρέψουν στα φυσιολογικά.

  • Καρκίνος

Όλοι οι προβολείς είναι στραμμένοι επάνω σας σήμερα. Και είτε πρόκειται για το αφεντικό σας ή κάποιο χαριτωμένο άτομο, είστε στο επίκεντρο της προσοχής. Μην το αποφεύγετε. Αντ ‘αυτού, τολμήστε να τραβήξετε τα βλέμματα πάνω σας. Ποιος νοιάζεται αν χάσετε ένα βήμα; Όλοι θα θυμούνται την εκπληκτική σας παράσταση.

  • Λέων

Είτε κατέχετε τον επίσημο τίτλο είτε όχι, είστε το αφεντικό. Μη διστάσετε να υποστηρίξετε αυτό που νομίζετε ότι είναι σωστό. Αν έχετε κουραστεί από τα σαχλά αστεία ή τα ρατσιστικά σχόλια, πείτε το ξεκάθαρα. Όταν όλοι οι άλλοι λουφάζουν, εσείς είστε η φωνή της λογικής.

  • Παρθένος

Κάντε σχέδια για ένα απολαυστικό σαββατοκύριακο στο εγγύς μέλλον. Πηγαίνετε ένα ταξίδι με το αυτοκίνητο, οργανώστε ένα πάρτι ή χαλαρώστε με το τελευταίο σας φλερτ. Βάλτε τα πράγματα σε μια σειρά για να επιτύχετε μεγαλύτερη διασκέδαση.

  • Ζυγός

Κάποιο κοντινό σας άτομο προσπαθεί να αντιμετωπίσει ένα σημαντικό θέμα. Έχει χάσει το δρόμο του κι εσείς μπορείτε να βοηθήσετε. Πιάσε το χέρι του και βοηθήστε το να το ξεπεράσει. Να είστε βέβαιοι ότι η χάρη θα σας ανταποδοθεί διπλά.

  • Σκορπιός

Μοιάζει κελεπούρι – αλλά είναι; Προτού δεσμευθείτε για οτιδήποτε, διαβάστε τα ψιλά γράμματα. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τους όρους της συμφωνίας πριν δεσμευτείτε. Διότι μόλις στεγνώσει το μελάνι, δεν θα υπάρχει επιστροφή.

  • Τοξότης

Συνήθως δεν υποχωρείτε εύκολα, αλλά σήμερα δεν έχει σημασία. Κάποιο άτομο θέλει διακαώς να βγείτε ραντεβού. Αν συμφωνήσετε, θα το κάνετε από ελεημοσύνη – αλλά δεν πειράζει. Απλά ξεκαθαρίστε τα πράγματα από πριν, για να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις και τα πληγωμένα συναισθήματα. Μπορεί τελικά να κάνετε ένα καινούργιο φίλο.

  • Αιγόκερως

Σε όλους γύρω σας συμβαίνουν διάφορα πράγματα σήμερα, οπότε μην εκπλαγείτε αν λάβετε πολλά μηνύματα και email. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να κλείσετε τυχόν εκκρεμότητες. Εάν δεν έχετε πληρώσει τους λογαριασμούς σας ή δεν έχετε ενημερώσει το διαδικτυακό σας προφίλ, τώρα είναι η ώρα να το κάνετε.

  • Υδροχόος

Ο ανθρωπισμός ταιριάζει απόλυτα με την προσωπικότητά σας σήμερα. Βοηθήστε όποτε και όπου είναι δυνατόν. Βρείτε νέες ευκαιρίες για εθελοντισμό και αγωνιστείτε για κάποιο σκοπό που σας ενδιαφέρει. Θα γνωρίσετε αρκετά άτομα που σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο και έχουν τους ίδιους στόχους.

  • Ιχθύες

Το μότο της σημερινής μέρας είναι «διώξτε το παλιό, καλωσορίστε το καινούργιο». Εάν έχετε να καθαρίσετε τα συρτάρια ή την ντουλάπα σας πολύ καιρό, τώρα είναι καλή στιγμή για να το κάνετε. Ένας απλός κανόνας που θα σας βοηθήσει, είναι: Εάν κάτι δεν έχει χρησιμοποιηθεί για παραπάνω από χρόνο, πρέπει να πεταχτεί ή να ανακυκλωθεί. Κάποιος άλλος θα το χρησιμοποιήσει καλύτερα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments