Αθλητισμός

Λάτσιο – Ίντερ 2-1: Έβαλαν φωτιά στο πρωτάθλημα οι Ρωμαίοι

Λάτσιο – Ίντερ 2-1: Έβαλαν φωτιά στο πρωτάθλημα οι Ρωμαίοι
Η Λάτσιο πέτυχε τη μεγάλη ανατροπή στο ντέρμπι με την Ίντερ και έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα.

Τα τελευταία χρόνια η Γιουβέντους κατακτά το ένα πρωτάθλημα μετά το άλλο στην Ιταλία. Ωστόσο τη φετινή σεζόν έχουμε και πάλι μια μεγάλη μάχη για την κορυφή. Οι “μπιανκονέρι” παραμένουν το μεγάλο φαβορί, αλλά έχουν έντονο ανταγωνισμό από την Ίντερ του Αντόνιο Κόντε και φυσικά από την Λάτσιο που θέλει να κάνει την μεγάλη έκπληξη. Οι δυο τελευταίες τέθηκαν αντιμέτωπες στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με την Λάτσιο να μπαίνει πιο δυνατά και να απειλεί με σουτ του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς στο 9′.Ωστόσο, όσο περνούσαν τα λεπτά η Ίντερ ισορροπούσε την κατάσταση και έκανε την πρώτη της φάση με τον Λουκάκου στο 20′. Στο 44′ οι Μιλανέζοι βρέθηκαν κοντά στο γκολ, ωστόσο ο Καντρέβα δεν τα κατάφερε. Ενώ όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια με το 0-0, ο Άσλεϊ Γιανγκ είχε διαφορετική άποψη. Ο Άγγλος άσος πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ στο 45΄ κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του.

Με το καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα! Η Λάτσιο κέρδισε το πέναλτι και ο Ιμόμπιλε ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 1-1! Η Λάτσιο συνέχιζε να πιέζει και… ανταμείφθηκε, με την Ίντερ να δείχνει για μια ακόμη φορά αμυντικά κενά. Η ολική ανατροπή για τους Λατσιάλι ήρθε στο 69′! Τότε ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς με ωραίο σουτ εντός περιοχής έκανε το 2-1 ξεσπώντας σε έξαλλους πανηγυρισμούς! Το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος με τους Ρωμαίους να παίρνουν μια σπουδαία νίκη. Με αυτή τη νίκη οι Ρωμαίοι ανέβηκαν στη δεύτερη θέση, ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Γιουβέντους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments