Αθλητισμός

Πεπ Γκουαρντιόλα – Μάντσεστερ Σίτι: Δεν σκέφτεται να φύγει ο Ισπανός

Πεπ Γκουαρντιόλα – Μάντσεστερ Σίτι: Δεν σκέφτεται να φύγει ο Ισπανός
Πεπ Γκουαρντιόλα - Μάντσεστερ Σίτι: Ο Ισπανός τεχνικός δεν σκέφτεται να αποχωρήσει από την ομάδα παρά την τιμωρία.

Πεπ Γκουαρντιόλα – Μάντσεστερ Σίτι: Πριν λίγες ημέρες έπεσε μια βόμβα στα θεμέλεια του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Η πρωταθλήτρια Αγγλίας είχε ξοδέψει πολλά εκατομμύρια ευρώ για μεταγραφές τα τελευταία χρόνια. Παρά το γεγονός ότι σε πολλές ομάδες είχαν εφαρμοστεί κυρώσεις για την παραβίαση του FFP, η Μάντσεστερ Σίτι δεν είχε αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα.

Κάπως έτσι η απόφαση για διετή αποκλεισμό της ομάδας από το Champions League έπεσε σαν κεραυνός στο Μάντσεστερ. Αν αυτή η απόφαση παραμείνει, τότε μιλάμε για ένα τρομερό επικοινωνιακό και οικονομικό πλήγμα για την ομάδα. Ήδη υπάρχουν αρκετά σενάρια για το μέλλον πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών. Πρώτος και καλύτερος ο Ραχίμ Στέρλινγκ που φέρεται να φλερτάρει με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Δεν το κουνάει ο Γκουαρντιόλα

Μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης, πολλοί ήταν αυτοί που έβγαλαν φήμες περί φυγή του Γκουαρντιόλα από την πρωταθλήτρια Αγγλίας, ωστόσο κάτι τέτοιο δε φαίνεται πως θα γίνει. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι «Times» ο ίδιος θα ανακοινώσει ότι δεν θα αποχωρήσει, στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα απέναντι στη Γουέστ Χαμ.

Θυμίζουμε ότι οι “πολίτες” έχουν το δικαίωμα της έφεσης, αλλά είναι άγνωστο αν θα μπορέσουν να ρίξουν την ποινή. Σε κάθε περίπτωση το μέλλον της Μάντσεστερ Σίτι δεν δείχνει λαμπρό τη δεδομένη χρονική στιγμή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments