Πολιτισμός

Queen Fire Fight Australia: Αναβίωσαν το θρυλικό σετ του Live Aid σε συναυλία για τις φωτιές στην Αυστραλία

Queen Fire Fight Australia: Αναβίωσαν το θρυλικό σετ του Live Aid σε συναυλία για τις φωτιές στην Αυστραλία
Queen Fire Fight Australia: Το θρυλικό Βρετανικό συγκρότημα έπαιξε σε live για τις φωτιές στην Αυστραλία και αναβίωσε το σετ του Live Aid.

Queen Fire Fight Australia: Μια από τις κορυφαίες στιγμές στην ιστορία της ροκ μουσικής ήταν το Live Aid που πραγματοποιήθηκε το 1985. Η συγκεκριμένη συναυλία είχε γίνει στο γήπεδο του Γουένμπλεϊ με τη συμμετοχή δεκάδων καλλιτεχνών που ένωσαν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό. Μπορεί από τη σκηνή να πέρασαν όλα τα μεγάλα ονόματα της εποχής, αλλά ο περισσότερος κόσμος έχει συνδυάσει το Live Aid με τους Queen.

Οι θρυλικοί Βρετανοί ανέβηκαν στη σκηνή και με την ενέργεια τους ξεσήκωσαν το κοινό. Αυτό το live είναι ένα χαρακτηριστικό δείγμα για το πόσο σπουδαίος Showman ήταν ο Freddie Mercury. Ο θρυλικός τραγουδιστής δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή, αλλά οι Queen συνεχίζουν τις συναυλίες με τον νεαρό Adam Lambert. Μετά από 35 χρόνια το συγκρότημα αναβίωσε το σετ του Live Aid και πάλι για καλό σκοπό.

Οι Queen εμφανίστηκαν στη μεγάλη συναυλία που έγινε στην Αυστραλία για τους ανθρώπους που περνάνε δύσκολες μέρες εξαιτίας των πυρκαγιών που είχαν πλήξει τη χώρα.  Τα τραγούδια που ακούστηκαν κατά σειρά ήταν τα Bohemian Rhapsody, Radio Ga Ga, Hammer To Fall, Crazy Little Thing Called Love, We Will Rock You και We Are The Champions, ενώ στην οθόνη προβλήθηκε και βίντεο του Freddie Mercury με ένα από τα θρυλικά singalong.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments