Διεθνή

Χάρισον Φορντ: Επιστρέφει για 5η φορά στον ρόλο του Ιντιάνα Τζόουνς [vids]

Χάρισον Φορντ: Επιστρέφει για 5η φορά στον ρόλο του Ιντιάνα Τζόουνς [vids]
Χάρισον Φορντ: Με δύο συνεντεύξεις του ο διάσημος ηθοποιός επιβεβαίωσε ότι θα επιστρέψει στον ρόλο του διάσημου τυχοδιώκτη αρχαιολόγου.

Χάρισον Φορντ: Τα τελευταία χρόνια ο πολυαγαπημένος ηθοποιός επέστρεψε στον έναν από τους δύο ρόλους που το έκαναν διάσημο, σε αυτόν του Han Solo από το Star Wars. Πλέον έφτασε η ώρα ο Χάρισον Φορντ να επιστρέψει και στον άλλο. Μπορεί να έχει κλείσει τα 77 και να φτάνει αισίως τα 78 του χρόνια, αλλά ο Χάρισον Φορντ θα ξαναπιάσει το μαστίγιο του Ιντιάνα Τζόουνς

Μετά από τέσσερις ταινίες – η τελευταία πριν από 12 χρόνια- ο διάσημος ηθοποιός θα ξαναφορέσει το κουστούμι του αρχαιολόγου. Την πέμπτη ταινία “Indiana Jones” επιβεβαίωσε ίδιος ο Χάρισον Φορντ σε τηλεοπτικές εμφανίσεις που έκανε στην εκπομπή της Έλεν Ντε Τζένερις και στο CBS. Χωρίς να αποκαλύψει πολλά για τους συντελεστές και το σενάριο της ταινίας, ο “Ίντι” τόνισε πως σε δύο μήνες πιάνει πάλι το μαστίγιο.

Το μεγάλο ερώτημα είναι βέβαια αν ο Στίβεν Σπίλμπεργκ θα επιστρέψει ως ο σκηνοθέτης της ταινίας. «Μπορώ να αρνηθώ ότι δεν θα γίνει», είπε ο Χάρισον Φορντ μπερδεύοντας την Έλεν Ντε Τζένερις. Εξάλλου, ο ίδιος δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει στην άκρη το καπέλο του διάσημου αρχαιολόγου έχοντας ήδη πει ότι όσο ζει, δεν πρόκειται κανένας άλλος να τον αντικαταστήσει στη μεγάλη οθόνη.

Το σενάριο του πέμπτου Ιντιάνα Τζόουνς θα φέρει πάλι την υπογραφή του Ντέιβιντ Κεπ (Υπόθεση Καρλίτο, Επικίνδυνη αποστολή, Jurassic Park, Ιντιάνα Τζόουνς και το βασίλειο του κρυστάλλινου κρανίου) καθώς και του Τζόναθαν Κάσνταν, ενώ αν όλα πάνε καλά, η ταινία θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2021.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments