Video

Κρήτη: Ιδιοκτήτρια καφετέριας έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από πελάτη – Η στιγμή της επίθεσης

Κρήτη: Ιδιοκτήτρια καφετέριας έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από πελάτη – Η στιγμή της επίθεσης
Κρήτη: Ιδιοκτήτρια καφετέριας έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από πελάτη - Η στιγμή της επίθεσης

Αναπάντεχη επίθεση δέχτηκε η ιδιοκτήτρια μιας καφετέριας στην Κρήτη, από έναν οργισμένο πελάτη, ο οποίος μπήκε αιφνιδιαστικά μέσα στο μαγαζί της και άρχισε να την χτυπάει χωρίς αιτία. Οι κάμερες ασφαλείας της καφετέριας στην Κρήτη, καταγράφουν την αδικαιολόγητη επίθεση που δέχτηκε.

Συγκεκριμένα, θύμα άγριου ξυλοδαρμού από πελάτη έπεσε την περασμένη Κυριακή μέσα στην ίδια της επιχείρηση μία ιδιοκτήτρια καφετέριας στη Νεάπολη Λασιθίου, στην Κρήτη, σύμφωνα με το fonien.gr.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, o 55χρονος που σύμφωνα με πληροφορίες λαμβάνει θεραπεία, μπήκε το πρωί της Κυριακής στο καφέ, πέρασε τον πάγκο και επιτέθηκε στην ιδιοκτήτρια χτυπώντας την και φωνάζοντας της. Αμέσως μετά έφυγε με την ίδια να ζητά βοήθεια και φωνάζει όσους ήταν ήδη έξω.

Σύμφωνα με τον σύζυγο της παθούσας δεν υπάρχει προηγούμενο μεταξύ τους, ενώ όπως είπε, ο δράστης δεν είχε επαναλάβει στο παρελθόν ανάλογη επίθεση σε ιδιοκτήτη καταστήματος.

Την ίδια στιγμή, ο ιδιοκτήτης κάνει λόγο για ένα άνθρωπο, το θύτη, που χρειάζεται φαρμακευτική βοήθεια, του έχει ήδη γίνει μήνυση όμως κυκλοφορεί ελεύθερος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments