Ελλάδα

Καβάλα: Πατέρας καταγγέλλει τον άγριο ξυλοδαρμό του γιου του από συμμαθήτες του

Καβάλα: Πατέρας καταγγέλλει τον άγριο ξυλοδαρμό του γιου του από συμμαθήτες του
Καβάλα: Πατέρας καταγγέλλει τον άγριο ξυλοδαρμό του γιου του από συμμαθήτες του

Στην καταγγελία ότι ο γιος του έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στο σχολείο, από δύο παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας, προχώρησε με ανάρτησή του στο Facebook, ο πατέρας ενός μαθητή στην Καβάλα. Συγκεκριμένα, με την ανάρτησή του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρεται στην επίθεση που δέχθηκε το πρωί της Τρίτης, ο γιος του από δύο μαθητές μεγαλύτερης τάξης. Μάλιστα, αφού περιγράφει και καταγγέλλει το περιστατικό, παρουσιάζει τις εξετάσεις του νοσοκομείου, στις οποίες υποβλήθηκε το νεαρό παιδί αμέσως μετά τον ξυλοδαρμό από τους συμμαθητές του.

Σύμφωνα με το proininews.gr, οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν ενημερωθεί για το περιστατικό και σήμερα αναμένεται να προσωρήσουν σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και έρευνες.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ήμερες ένας νεαρός μαθητής στον Βύρωνα είχε ξυλοκοπηθεί από 17 συνομήλικούς του όταν πήγε να υπερασπιστεί την αδελφή του η οποία είχε πέσει θύμα bullying μέσα στο σχολικό περιβάλλον. Από τον άγριο ξυλοδαρμό των συμμαθητών του, απέκτησε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και το σώμα του με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο για την απαραίτητη ιατρική φροντίδα.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει έντονη ανησυχία για τα συνεχόμενα κρούσματα εκφοβισμού εντός των σχολικών χώρων και το υπουργείο Παιδείας εξετάζει το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε συγκεκριμένες δράσεις για την αντιμετώπισή αυτών των φαινομένων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments