Αθλητισμός

Κώστας Παπανικολάου Μακάμπι: Τον θέλει στην ομάδα ο Σφαιρόπουλος

Κώστας Παπανικολάου Μακάμπι: Τον θέλει στην ομάδα ο Σφαιρόπουλος
Κώστας Παπανικολάου Μακάμπι: Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θέλει να συνεργαστεί και πάλι με τον έμπειρο αθλητή.

Κώστας Παπανικολάου Μακάμπι: Τα τελευταία χρόνια ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής αποτελεί ένα από τα βασικά στελέχη του Ολυμπιακού. Στον Πειραιά πιστεύουν ότι ο συγκεκριμένος παίκτης θα είναι αυτός που θα γίνει ηγέτης όταν θα αποχωρήσουν οι Σπανούλης και Πρίντεζης. Ο ίδιος ο Παπανικολάου έχει δείξει πολλές φορές ότι είναι πιστός στην ομάδα παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν.

Ο Γιώργος Μπαρτζόκας επέστρεψε στον Πειραιά και ο Παπανικολάου είναι μέσα στα βασικά του πλάνα. Ωστόσο ένας πρώην προπονητής του Ολυμπιακού θέλει να τον πάρει μακριά από το λιμάνι. Πρόκειται για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο που βρίσκεται στον πάγκο της Μακάμπι και θα ήθελε να συνεργαστεί και πάλι με τον πρώην παίκτη του.

Το θέμα ήρθε στην επιφάνεια μετά από ένα tweet που έκανε ένας Ισραηλινός δημοσιογράφος. Στο τιτίβισμα του αναφέρει ότι ο Σφαιρόπουλος θα ήθελε άμεσα τον παίκτη, αλλά αυτό συγκεντρώνει πολλές δυσκολίες. Την ίδια ώρα η ομάδα του λαού δεν εγκαταλείπει την υπόθεση και φέρεται να έχει αυξήσει την πίεση της για να πάρει τον Παπανικολάου την επόμενη σεζόν. Παρά τα όσα έχουν γραφτεί, ο παίκτης έχει συμβόλαιο και για τη σεζόν 2020-2021.

Δείτε το σχετικό tweet

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments