Τεχνολογία

Microsoft office android: Word, Excel και PowerPoint τώρα και στο κινητό σου

Microsoft office android: Word, Excel και PowerPoint τώρα και στο κινητό σου
Microsoft office android: Η νέα εφαρμογή της Microsoft για τα android κινητά, έρχεται να σου λύσει τα χέρια.

Microsoft office android: Η Microsoft λανσάρει ένα νέο app για συσκευές android και ταράζει τα νερά, αφού δίνει τη δυνατότητα σε όλους να έχουν όλα τα εργαλεία του Office στο κινητό τους. Έτσι δε θα χρειάζεται καν να μεταπηδάς από τη μία εφαρμογή στην άλλη. Από τη μία υπάρχει η Google η οποία σκέφτηκε ότι είναι καλή ιδέα να χωρίσει το Google Drive σε ξεχωριστές εφαρμογές και από την άλλη η Microsoft αποφάσισε να μας διευκολύνει ενώνοντας τις εφαρμογές του Office σε ένα ενιαίο app.

Να σημειώσουμε πως, εκτός από τα Word, Excel και PowerPoint, η νέα εφαρμογή Office περιλαμβάνει επίσης μια άμεση σύνδεση με το OneDrive, έχει εργαλεία για σκανάρισμα αρχείων PDF, εργαλείο σάρωσης QR codes ενώ μπορείς με ένα κλικ να μοιραστείς το αρχείο σου με συσκευές που βρίσκονται κοντά σου!

Πόσο σε βοηθάει να έχεις Word, Excel και PowerPoint σε μία εφαρμογή:

  • Τα πιο διαδεδομένα εργαλεία για εργασία με έγγραφα, υπολογιστικά φύλλα και παρουσιάσεις, σε μία εφαρμογή.
  • Δημιούργησε, επεξεργάσου και συνεργάσου σε έγγραφα του Office μαζί με άλλους χρήστες σε πραγματικό χρόνο.
  • Χρησιμοποίησε πρότυπα για να δημιουργήσεις εύκολα το βιογραφικό σου, έναν προϋπολογισμό, παρουσιάσεις και άλλα έγγραφα.
  • Αποθήκευσε, προσπέλασε και αναζήτησε εύκολα αρχεία Word, Excel και PowerPoint που είναι αποθηκευμένα στον προσωπικό σου χώρο αποθήκευσης στο cloud ή στη συσκευή σου.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments