Lifestyle

Το Καφέ της Χαράς: Ο “Διονυσάκης” και η δασκάλα ξανά μαζί [pic]

Το Καφέ της Χαράς: Ο “Διονυσάκης” και η δασκάλα ξανά μαζί [pic]
Το Καφέ της Χαράς: Ξανασυναντήσαμε τον Διονυσάκη και την δασκάλα μετά από πολλά χρόνια.

To Kαφέ της Χαράς: Την τηλεοπτική δασκάλα του χωριού, κατά κόσμον Αναστασία Νίκου την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στον τρίτο κύκλο της δημοφιλούς σειράς του Αντ1 που ήρθε ξανά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και σαρώνει σε τηλεθέαση.  Υπενθυμίζεται πως η ίδια υποδυόταν την δασκάλα του Κολοκοτρωνιτσίου με το όνομα Ελεονώρα Αρκουδέα και λάτρευε τον Λόρδο Μπάιρον, την ποίηση και τα λουλούδια και στο τέλος της σειράς ήταν έτοιμη να παντρευτεί το Διονύση και να φύγουν για το Λονδίνο.

Το Καφέ της Χαράς επέστρεψε στις τηλεοπτικές μας οθόνες μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και η ηθοποιός ωστόσο απουσιάζει από τα νέα επεισόδια της σειράς. Μάλιστα, η Αναστασία Νίκου έχει “εξαφανιστεί” από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς από τότε που ολοκληρώθηκε η αγαπημένη σειρά το 2006, δεν την έχουμε δει σε κάποια τηλεοπτική σειρά, ούτε σε θεατρική παράσταση.

Ωστόσο, η Αναστασία Νίκου έκανε μια πολύ σπάνια εμφάνιση και μάλιστα συναντήθηκε με τον “Διονυσάκη” ή κατά κόσμων Δημήτρη Μαχαίρα. Οι δύο τους έβγαλαν και μια αναμνηστική φωτογραφία μαζί και ο Δημήτρης Μαχαίρας την δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. «Η δασκάλα της καρδιάς μας. Το Καφέ της Χαράς», έγραψε σε σχόλιο.

Δείτε την φωτογραφία

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments