Πολιτισμός

Μουσείο Ακρόπολης ελεύθερη είσοδος 2020: Ποιες μέρες δεν θα πληρώσετε εισιτήριο

Μουσείο Ακρόπολης ελεύθερη είσοδος 2020: Ποιες μέρες δεν θα πληρώσετε εισιτήριο
Μουσείο Ακρόπολης ελεύθερη είσοδος 2020: Το εισιτήριο για την επίσκεψη στο μουσείο θα εξακολουθήσει να είναι μειωμένο, στα 5 ευρώ και για τον μήνα Μάρτιο. 

Μουσείο Ακρόπολης ελεύθερη είσοδος 2020: Πόλος έλξης εξακολουθεί να είναι τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους τουρίστες το υπερ – ανανεωμένο μουσείο της Ακρόπολης, το οποίο συνεχίζει να κλέβει τις εντυπώσεις των επισκεπτών. Τον ερχόμενο μήνα λοιπόν το μουσείο προσφέρει ελεύθερη είσοδο στους επισκέπτες του, που θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τη βόλτα στο ιστορικό μουσείο. Αναλυτικά οι μέρες και οι ώρες όπου οι επισκέπτες θα μπαίνουν ελεύθερα, χωρίς  να πληρώσει εισιτήριο.

  •  6η Μαρτίου, Ημέρα Μνήμης Μελίνας Μερκούρη
  • 25η Μαρτίου, εθνική επέτειος

Το εισιτήριο στο Μουσείο της Ακρόπολης ισχύει για την επίσκεψη στους εκθεσιακούς χώρους εντός του Μουσείου και στην αρχαιολογική ανασκαφή στη βάση του Μουσείου. Σε ό,τι αφορά το ωράριο λειτουργίας του Μουσείου, για τον Μάρτιο είναι το εξής: Δευτέρα έως Πέμπτη 9:00 π.μ. – 5:00 μ.μ. (ώρα τελευταίας εισόδου: 4:30 μ.μ.) Παρασκευή 9:00 π.μ. – 10:00 μ.μ. (ώρα τελευταίας εισόδου: 9:30 μ.μ.) Σάββατο & Κυριακή 9:00 π.μ. – 8:00 μ.μ. (ώρα τελευταίας εισόδου: 7:30 μ.μ.).

Σε ό,τι αφορά την αρχαιολογική ανασκαφή στη βάση του Μουσείου, το ωράριο είναι: Δευτέρα έως Κυριακή 9:00 π.μ. – 5:00 μ.μ. (ώρα τελευταίας εισόδου: 4:30 μ.μ.). Σημειώνεται πως το εισιτήριο για το Μουσείο Ακρόπολης θα εξακολουθήσει να είναι μειωμένο, στα 5 ευρώ και για τον μήνα Μάρτιο. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments